Transparent
Inloggen
Sluiten

Statement Ziggo: 'Ajax heeft passende maatregelen genomen'

3 mei 2022 19:43
Foto: Pro Shots

Statement Ziggo: "Ajax heeft passende maatregelen genomen"; image source: Pro Shots

Hoofdsponsor Ziggo heeft in een statement laten weten blij te zijn met de passende maatregelen die Ajax heeft genomen na het onderzoek naar de bedrijfscultuur bij de club. "Dit varieert van foute grappen en denigrerende of kwetsende opmerkingen, tot een ongewenste arm om de schouder en ander opdringerig gedrag", aldus een woordvoerder van de kabelmaatschappij.

Ziggo wil benadrukken dat iedere vormen van grensoverschrijdend gedrag wordt afgekeurd en niet past bij de normen en waarden van het bedrijf. "Daarom vinden wij het essentieel dat het onderzoek tot de benodigde openheid, transparantie en cultuurverandering leidt", zo wordt aangegeven. "Ajax neemt na het vertrek van Marc Overmars met het aangekondigde cultuurprogramma ook belangrijke stappen om een veilige werk- en sportomgeving te garanderen. Als hoofdsponsor vinden we dit passende maatregelen en we kijken op een positieve manier naar de toekomst en ons partnership."

Nadat het nieuws over Overmars naar buitenkwam liet Ziggo nog weten nog niet te kunnen zeggen of dit gevolgen zou hebben voor het partnership.




Tags

ziggo statement hoofdsponsor overmars bedrijfscultuur benodigde buitenkwam cultuurprogramma cultuurverandering essentieel garanderen grappen grensoverschrijdend kabelmaatschappij kwetsende opdringerig openheid schouder sportomgeving transparantie varieert

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Haha daags na het Overmars verhaal hard schreeuwen tot dat er opeens een beerput open ging over managers bij de klantenservice van Ziggo, met grensoverschrijdend gedrag. Dan kan je nu ook niks anders meer zeggen. Hypocriete zooi.
Nu als de sodemieter Overmars weer aanstellen.
+4/-5

1 jaar geleden
En ziggo, hebben jullie al passende maatregelen genomen?
+7/-0

1 jaar geleden
Het is volstrekt logisch dat Ziggo dit statement afgeeft.
Het gaat om miljoenen, dat is uiteindelijk hetgeen waar het om draait.
+2/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs gaaei godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat ramaj rensch sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal