Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax gaat werken aan veiligere werk- en sportomgeving na uitkomsten onderzoekrapport

3 mei 2022 19:35 - Ajax.nl
Foto: Pro Shots

Ajax gaat werken aan veiligere werk- en sportomgeving na uitkomsten onderzoekrapport; image source: Pro Shots

Via de officiële kanalen meldt Ajax dat het als doel heeft gesteld om te zorgen voor een veiligere werk- en sportomgeving binnen de club. Dit gebeurt naar aanleiding van het onderzoek dat werd gedaan na het grensoverschrijdende gedrag van Marc Overmars. De resultaten van dit onderzoek werden dinsdag met de organisatie van Ajax gedeeld.

In het onderzoek werd duidelijk dat een aantal vrouwen binnen Ajax werd geconfronteerd met ongewenst gedrag. Geen enkele vrouw heeft hier een klacht over ingediend, maar het werd wel gemeld. De meldsters gaven hierbij bovendien aan dat zij het moeilijk vinden om ongewenst gedrag bij vertrouwenspersonen of binnen de organisatie te melden vanwege angst voor repercusies.

Het onderzoek van bureau Bezemer & Schubad bevestigt ook de ernstige aard van het grensoverschrijdende gedrag van Overmars. Dit is door meerdere vrouwen gemeld. In het rapport wordt bovendien ook melding gemaakt van twee gevallen uit het verleden van andere betrokken, waartegen destijds al maatregelen zijn genomen.

Meer op Ajax.nl
Tags

sportomgeving veiligere grensoverschrijdende onderzoekrapport ongewenst overmars bezemer meldsters rapport repercusies schubad vertrouwenspersonen waartegen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 maanden geleden
Dat mensen deze hele woke rotzooi nog serieus nemen, om te kotsen.
Het is de mening van de media die door iedereen zijn strot wordt geduwd.
Johan Derksen, Overmars ze moeten en zullen hangen van de media. Allemaal boter op hun hoofd. 90% van de NL denkt er totaal anders over.
De heren hebben zich misdragen voorheen kreeg je onder uit de zak een veeg. Nu beland je zonder werk.
Zullen we ons niet is druk maken dat bejaarde mensjes eten moeten jatten omdat ze financieel leeg geroofd worden door de overheid! Dat er 1115 kinderen onterecht uit huis zijn gehaald, toeslagen affaire etc etc...of die kansloze sancties tegen Rusland waardoor we zelf het hardste geraakt worden. Het falen van de overheid krijgt amper aandacht.
+3/-3

 
4 maanden geleden
Precies dat… bijzonder die minnetjes btw. Zegt genoeg.
+2/-1

4 maanden geleden
Er staat vanmorgen een vrouwelijke collega aan me bureau om iets door te geven aan me.
Altijd vrolijk en in goede stemming.
Dan vraagt ze me; wat vind je van me broek? Geen spleet op me knieën!
Vervolgens moet ze er zelf hard om lachen, ik houd me kiezen maar stijf op elkaar... Normaal zou mijn Amsterdamse humor wel iets teruggezegd hebben.

Moraal van het verhaal, het hele land is gewoon doorgeslagen en BN'ers die geen voet aan de grond krijgen, of uitgerangeerd zijn, hebben het hoogste woord op Twitter etc.
Ook een manier om jezelf weer op de kaart te zetten.
+2/-0

 
4 maanden geleden
Vaak ook nog eens zelfbenoemde BN-ers.
+1/-0

 
4 maanden geleden
Precies. Ik werk in het onderwijs. Geloof mij maar dat het merendeel van de vrouwen foute grappen gewoon kunnen waarderen en er zelf ook echt niet om schuwen om dubbelzinnige opmerkingen te maken. Toch ben ik als man zijnde tegenwoordig extra voorzichtig om iets terug te zeggen....je weet maar nooit.
+2/-0


Win met Ajax

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.532 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acceptabel achterover affluiten antony baad baresi begeleiding box conceicao eredivisie fier gakpo hag ihattaren jcdebest jeroene jong koen lucca messi monaco pingelt rangers redeneer reteslecht schreuder spelbos vanenburg vasovic veerman