Transparent
Inloggen
Sluiten

'Bayern München zet vol in op komst van Jurriën Timber'

2 mei 2022 17:09 - Sky.de
Foto: Pro Shots

"Bayern München zet vol in op komst van Jurriën Timber"; image source: Pro Shots

Volgens het Duitse Sky gaat Bayern München vol voor de komst van Jurriën Timber. De Duitse grootmacht heeft al eerste gesprekken gevoerd met het management van de verdediger van Ajax. Timber zou komende zomer in navolging van Noussair Mazraoui en Ryan Gravenberch de derde Ajacied moeten worden die de overstap naar München gaat maken.

Bayern München is op zoek naar een nieuwe centrale verdediger omdat Niklas Süle na dit seizoen vertrekt naar Borussia Dortmund. De komst van Antonio Rüdiger en Nico Schlotterbeck bleek niet haalbaar, zodat de Duitsers nu de pijlen hebben gericht op Timber. Met nog een contract voor twee seizoenen zou hij wel een flinke transfersom moeten kosten.

Meer op Sky.de




Tags

timber bayern antonio dortmund gravenberch mazraoui niklas rudiger schlotterbeck sky sule

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
We kunnen als het zo doorgaat wel met een heel nieuw elftal beginnen volgend seizoen, laten we hopen dat Timber blijft.
+6/-0

 
1 jaar geleden
Zal eerder 20 miljoen worden, want Bayern is niet zo van het smijten met geld. Die maken een speler gewoon het hoofd op hol zodat hij niet verlengd en goedkoop dan wel gratis op te halen is. Zo roven ze ook ieder jaar Dortmund en Leipzig leeg.
+4/-0

1 jaar geleden
Doen bij een mooie prijs. Bij Sanchez en De Ligt dachten we ook hun vertrek niet snel op te vangen was, maar bij een club als Ajax staat er altijd wel een ander op.
+3/-0

1 jaar geleden
Volgens de media vertrekt ons volledige team naar Bayern.
+5/-0

 
1 jaar geleden
De helft naar Bayern en de helft naar United. Hebben we gelijk het Ajax van Engeland en Duitsland.
+4/-0

1 jaar geleden
Alleen doen voor de absolute hoofdprijs! Timber heeft zelf aangegeven nog goed bij Ajax te zitten. Er zullen ongetwijfeld nog andere kapers op de kust zijn.
+3/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Laat ze lekker gaar koken in hun sop. Wat denken ze wel niet dat onze hele basiself kunnen wegkopen voor een fooi? Als ze Timber willen hebben dan minimaal 70 miljoen EUR. Waarom zou die minder op moeten brengen dan de Ligt? Het liefst zie ik hem echter bij ons blijven. Laat ze maar ergens anders gaan winkelen of anders de absolute hoofdprijs betalen. Niet dat gierige wisselgeld waar ze altijd mee strooien.
+2/-0

1 jaar geleden
Jammer dit, Bayern staat er niet bekend om de hoofdprijs te betalen. Die maken zo'n jongen gek en gaat over 2 jaar transfervrij alsnog weg.
+3/-0

1 jaar geleden
Bayern heeft de smaak te pakken.
Overmars weg, Ten Hag die weg gaat.
Veel spelers die ongetwijfeld vertrekken.
Een Ajax in de overgang.
Eerst Mazraoui voor niets. Kunnen dus makkelijk een groot salaris betalen.
Daarna Gravenberch het hoofd op hol brengen en Ajax met een fooi willen afschepen en ongetwijfeld daarom ook een dik salaris hem kunnen aanbieden met als klap op de vuurpijl nu blijkbaar met Timber bezig.
Ajax moet Bayern redden voor het komende decenniu.
Het ergste is nog dat ze in deze periode die cruciaal is voor de club die Duitsers intussen achter te schermen met de spelers aan het flirten zijn.
Hamstra en Huntelaar moeten aan de bak.
+2/-0

1 jaar geleden
Timber is 1 van de belangrijkste spelers van ons team. Absoluut niet weg doen... Salarisverhoging en langer vastleggen. Kaart Schuurs maar gaan naar die moffen
+1/-0

1 jaar geleden
De enige spelers die absoluut niet weg mogen zijn timber en martinez. Dat duo moet t hart vormen in de nieuw te vormen ploeg.

Bayern weet dat t goedkoop shoppen is bij Ajax. Daar moet Ajax zich toch echt eens in gaan verbeteren. Als je nagaat dat spelers van benfica en porto voor bizar hoge bedragen verkocht worden, doen wij iets heel erg verkeerd
+4/-0

1 jaar geleden
Broer van Timber mag van mij ook naar Ajax komen; prima speler en betaalbaar voor onze club.
+2/-0

1 jaar geleden
Ziet er toch allemaal slecht uit voor Ajax. En terwijl andere clubs druk bezig zijn met spelers te halen loopt bij Ajax het hele elftal weg en wordt er blijkbaar niets gedaan.
Barre jaren breken aan voor Ajax. Geen of onvoldoende gekwalificeerde technische staf en een directie dat van toeten nog blazen weet. Het is weer het aloude liedje na paar mooie jaren.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Ik hoop niet op hetzelfde scenario als na 1998, dan kunnen we de komende jaren nog onze lol op..
+1/-0

 
1 jaar geleden
Ben er bang voor. Voortekenen beloven weinig goeds.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk martha medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal