Transparent
Inloggen
Sluiten

Dusan Tadic: 'Spelen in een vrije rol was voor mij lekker'

30 april 2022 22:13

Dusan Tadic was het in gesprek met ESPN eens met de opmerking dat Ajax stroef aan de wedstrijd begon. "We hadden een paar situaties waarbij de laatste pass niet goed was, maar na de 1-0 werd het makkelijker", aldus Tadic. "Ik moet PEC Zwolle en hun trainer een compliment geven. Ze speelden met lef en dat was voor ons moeilijk."

Erik ten Hag had er tegen Zwolle voor gekozen om met twee spitsen te spelen. "Voor mij is alles goed als ik de bal heb", zo gaf hij aan. "Ik had nu een beetje een vrije rol. De laatste wedstrijden waren wij vrij statisch en dan was het lastiger spelen. Dit was voor mij lekker, omdat er meer beweging was en dan kunnen wij het spel maken."

Op heerlijke wijze opende de aanvoerder de score. "Het was een heel goede bal van Taylor en dan is het een heel mooi doelpunt", zei hij daarover. "Ik raak hem met links in de andere hoek. Het was perfect. Het was een mooi doelpunt en dat hadden wij nodig."




Tags

tadic espn hag pec stroef taylor

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afwijzing balletje berghuis bergwijn bertjek brobbey chelsea conceicao dest elsimao engeland excelsior gaaei hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes liverpool lucht metz mikautadze mum potter rensch sevic sosa tadic zucht