Transparent
Inloggen
Sluiten

LOUIS VAN GAAL NIEUWE TECHNISCH DIRECTEUR

9 oktober 2003 18:48 - WWW.AJAX.NL

Verslaggever: T.

Na een lange periode van onzekerheid en discussie is de kogel dan toch door de kerk: Louis van Gaal treedt per 1 november in dienst als technisch directeur van Ajax. De 52-jarige Amsterdammer en Ajax zijn een contract voor onbepaalde tijd overeengekomen. Van Gaal was tussen 1991 en 1997 al als trainer verbonden aan Ajax.

De successen van Louis van Gaal in zijn jaren als trainer van Ajax zijn bekend. Na het trainersschap van Barcelona (2x) en een periode als bondscoach van Oranje keert Louis van Gaal als technisch directeur terug naar de club die hij naar de hoogste regionen van Europa leidde en waar hij zijn naam als trainer vestigde. Van Gaal over zijn terugkeer: ?Ik kom weer terug op het oude nest. Dit is mijn club. Ik ga voorlopig in de luwte aan de slag. Ik wil mij eerst eens rustig ori?nteren.?

De reactie van Ronald Koeman op de komst van Van Gaal, onder wie hij bij Barcelona werkte is positief: ?De komst van Louis van Gaal is een goede zaak voor de club en voor mijzelf. Ik heb de stellige indruk dat deze positie voor Louis van Gaal een eindstation is. Hij heeft afscheid van zijn actieve trainerscarri?re genomen. Ik zie de komst van Louis van Gaal als iets dat voor mij een steun kan zijn.?

Meer op WWW.AJAX.NL




Tags

gaal barcelona eindstation kerk koeman kogel luwte nest nteren onbepaalde onzekerheid oranje ori regionen stellige trainerscarri trainersschap vestigde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers brobbey chelsea elsimao farioli godts gorter hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj roon rulli tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos