Transparent
Inloggen
Sluiten

Brian Brobbey: 'Snel draaien, afmaken'

23 april 2022 19:32

De grote held aan Amsterdamse kant was vandaag uiteraard matchwinner Brian Brobbey. "Nog even checken zei de scheids, ik dacht...niet weer he", lacht hij na afloop ontwapenend, "Gelukkig telde deze. Ja, dat is mijn kracht: wegdraaien, afmaken."

Opvallend genoeg kwam de aanvaller erin als een soort van hangende rechtsbuiten. "Ik had van de week op de training ook al daar gestaan want Steven had last van zijn knie. Het is mijn positie niet maar als de trainer me daar nodig heeft ga ik er vol voor en dat is wat ik deed."

"Ja het was een knokwedstrijd, veel duels. Je weet dan dat je die moet winnen, dat deden we bij vlagen, we scoorden ook daar een goal uit. Iedereen was blij met de drie punten, die gaan mee naar huis. Ja natuurlijk moet het spel beter maar het belangrijkste is dat we gewonnen hebben."




Discussieer mee op de forums


Tags

brobbey hangende knokwedstrijd matchwinner ontwapenend scheids telde vlagen wegdraaien

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa steijn sutalo tahirovic taylor vos wijndal