Transparent
Inloggen
Sluiten

Vrijdag lancering officiele Ajax game 'Ajax Club Football'

9 oktober 2003 07:52

Verslaggever: RvN

Aanstaande vrijdag lanceert Codemasters dan eindelijk in samenwerking met Ajax de inmiddels langverwachte officiele Ajax game 'Ajax Club Football'. Voor Nederland is Ajax de enige club die een geheel eigen voetbalspel krijgt. Ajax Club Football is de enige offici?le voetbalgame waarin het eerste elftal van Ajax de hoofdrol speelt.

Spelers kunnen dankzij een gedetailleerd ?personage-creatie-systeem? zelf deelnemen aan de wedstrijdactie. Om de Ajax sfeer over te brengen is er voor de bouw van de virtuele Amsterdam Arena gebruik gemaakt van de originele bouwtekeningen van de Arena. Zelfs de graffity en de reclameborden zijn exact nagemaakt. De geluiden en gezangen die in het spel voorkomen zijn opgenomen tijdens wedstrijden van Ajax in de Amsterdam Arena!

Op het moment dat de speler ?zelf? meespeelt in het spel, draagt hij ook daadwerkelijk het offici?le Ajax shirt en speelt zij-aan-zij met onder andere Sonck, Van der Vaart, Pienaar, Ibrahimovic, Litmanen en alle andere spelers van het eerste elftal. De spelers krijgen aanwijzigingen van trainer Ronald Koeman.

Het spel is vanaf 10 oktober verkrijgbaar voor PlayStation 2 en Xbox.

Meer op




Tags

arena game lancering aanwijzigingen bouwtekeningen codemasters creatie gedetailleerd gezangen graffity ibrahimovic koeman langverwachte litmanen meespeelt nagemaakt nederland originele personage pienaar playstation reclameborden sonck vaart voetbalgame voetbalspel wedstrijdactie xbox

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.237 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers chelsea elsimao farioli godts hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos