Transparent
Inloggen
Sluiten

'Antony is toe aan volgende stap en wil vertrekken bij Ajax'

22 april 2022 09:54 - De Telegraaf
Foto: Pro Shots

"Antony is toe aan volgende stap en wil vertrekken bij Ajax"; image source: Pro Shots

De Telegraaf meldt dat Antony na dit seizoen wil vertrekken bij Ajax. De Braziliaan wil na twee seizoenen in Amsterdam te hebben gespeeld een volgende stap in zijn carrière gaan zetten. Mogelijk heeft Antony zijn laatste wedstrijd zelfs al gespeeld voor Ajax, aangezien hij uit de roulatie is met een enkelblessure en de club al aangaf dat hij dit seizoen misschien helemaal niet meer in actie zal komen.

Antony heeft tot nu toe 79 officiële wedstrijden gespeeld voor Ajax en kwam daarin tot 22 doelpunten en 20 assists. In oktober vorig jaar maakte hij zijn debuut voor Brazilië en inmiddels heeft hij al negen interlands voor de Seleção op zijn naam staan. Afgelopen zomer wist hij op de Olympische Spelen bovendien een gouden medaille te veroveren. Antony heeft bij Ajax nog een contract voor drie seizoenen.
Tags

antony braziliaan enkelblessure medaille selecao telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Zou erg jammer zijn!!
Zou het niet een beetje te snel zijn (is mijn stille hoop ,dat hij dat ook zou denken) ,vindt het een hele goede speler ,maar hij moet ook leren om is rechts voorbij te gaan, dt zie ik hem toch zelden doen.
Is het niet al stiekem afgesproken met ter Hag??
Als ik Ajax was ,zou ik er een hoofdprijs voor vragen!
+3/-0

2 jaar geleden
Is wel erg vroeg hè, na een eerste redelijk seizoen. Die jonge gasten van tegenwoordig hebben allemaal zo veel haast. Geef jezelf toch eens de tijd om je in een normaal tempo te ontwikkelen, in plaats van jezelf zo over de kop te jagen.
+3/-0

 
2 jaar geleden
Ze willen allemaal heel graag effe banken bij de FC DikkePoen en dan terugkomen bij PEC.
+2/-0

2 jaar geleden
Met nog 5 wedstrijden te spelen zijn duisteren krachten bezig om Ajax uit zijn ritme te krijgen opeens wil iedereen weg als je de kranten mag geloven Ik doe daarom een oproep aan alle fans om achter je club te gaan staan. Wij zijn de kracht die Ajax naar de titel moet leiden.
+11/-0

 
2 jaar geleden
Kansloos inderdaad, maar we zijn niet anders gewend. Ze vergeten even dat wij straks weer alle punten Europees weer op moeten halen om andere clubs nog iets anders te laten spelen dan eredivisie. Bovendien hebben de clubs er belang bij dat Ajax bij buitenlandse talenten zo goed mogelijk op de kaart staat, om nog enigszins interessant te zijn als "vestigingsklimaat".
+4/-0

2 jaar geleden
Ajax en zijn supporters mogen blij zijn toch maar de afgelopen jaren meegemaakt te mogen hebben.
Het is gewoon te hoog gegrepen, en naïef te geloven dat Ajax een vast plekje krijgt in de subtop van de Champions Leage.De uitgaven lopen nu al niet meer synchroon met de uitgaven. Er wordt ieder seizoen een hogere transfersom voor een zogenaamde topspeler of zogenaamd supertalent om de kwaliteit van het elftal te kunnen blijven garanderen. Het is allemaal langzaam maar zeker weer doorgeslagen. De jeugd krijgt al geen kans meer. Sterker nog, vorige werd er zelfs als voor een speler als Daramy 13 miljoen neergelegd. Ajax leeft boven zijn stand.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Volgens mij heeft Ajax de afgelopen 10 jaar juist bewezen dat het niet te hoog gegrepen is om aansluiting te vinden bij de subtop van Europa. Tot zekere hoogte liep alles aardig op rolletjes op een aantal punten na.

Het is nu aan de Ajax NV om te evalueren wat er met de JC revolutie per onderdeel goed ging, hetzij minder verliep. Wat mij betreft had het paradepaard van Ajax, de jeugdopleiding, op onderdelen anders moeten worden ontwikkeld.

Laten we hopen dat Ajax met de evaluatie een sterk concept weet neer te zetten voor een vervolg van de JC revolutie om het proces te perfectioneren. Wim Jonk als hoofdjeugdopleiding lijkt mij bijv geen slechte keuze. Nou nog een goede TD en Coach/trainer die met elkaar goed communiceren om het doel te bereiken.
+3/-0

2 jaar geleden (gewijzigd)
Ik zei het van de week al in mijn post dat vooral Zuid-Amerikanen heel snel de dollartekens in hun ogen krijgen. Op zich ook niet zo vreemd als je de leefomstandigheden daar kent. Als voetballer zou hij zich beter ontwikkelen als hij nog 1/2 jaar hier zou spelen. Maar ja, zo werkt het helaas niet meer tegenwoordig.
Feit is wel dat Ajax nu de hoofdprijs voor hem kan vangen nu hij zijn doorbraak in de seleção gemaakt heeft met ook nog eens een aantal assists in die wedstrijden.
De 50 miljoen moet te doen zijn en misschien nog wel een miljoen of tien meer als de honden gaan vechten om het (linker)been. Laat ten Hag ons dan maar een grote dienst bewijzen door zijn nieuwe club de hoofdprijs te laten betalen. Rashford mag daar ook vertrekken dus daar zou misschien ook nog wat mogelijk zijn. Rashford zou een sensatie zijn in de eredivisie. Met het geld dat Antony op zou brengen kunnen we wel Timber, Martinez en Brobbey voor lange tijd aan ons binden en op zoek gaan naar een nieuwe buitenspeler uit Brazilië of Argentinië voor een 15/20 miljoen. Dat is nu eenmaal ons lot als Ajax zijnde en dan doen we het nog goed. Kopen voor 15/20 en verkopen voor 50+ dat is natuurlijk goed handelen en opleiden.
+2/-0

2 jaar geleden
Man man 1 goed seizoen, en soms heel slecht, en men wil al weg. Prima. Maar dan wel voor de absolute hoofdprijs. 65 miljoen ofzo.
Misschien Stengs ophalen of Kluivert of beide.
Deze selectie zit mentaal echt niet goed in elkaar.
+2/-1

 
2 jaar geleden
Zeggen dat de selectie mentaal wellicht niet zo goed in elkaar zit en dan Stengs en Kluivert willen halen ...

Met Ihattaren er ook nog bij hebben we dan wel heel veel spelers zonder zelfkennis die zichzelf helemaal geweldig vinden.
+3/-1

2 jaar geleden
Je kunt het jammer vinden maar je kan er ook de voordelen van inzien. Volgens mij is Ajax enkel in staat Europees mee te doen door juist dit soort spelers naar Europa te halen en voor een zeer goede prijs te verkopen.
Anthony is nu wellicht op het moment gekomen dat we er maximaal op gaan verdienen. Heeft zich in de kijker gespeeld, lijkt naar het WK te gaan en heeft nog een langlopend contract. Zorg dat je de hoofdprijs ervoor krijgt en investeer dit vervolgens weer in je selectie.
Als je eerst Neres weet te halen en direct erna Anthony, dan moet je het gewoon nog een keer proberen lijkt mij.
+2/-0

2 jaar geleden
Jammer, maar eigenlijk wel logisch. Definitief doorgebroken in Brazilië en in Nederland ook uitgegroeid tot de beste buitenspeler. Heeft zich laten zien in alle competities. Fijn dat je hier wel de hoofdprijs voor kan vragen met het nog jaren doorlopende contract. Manchester kan Ten Hag blijkbaar 10 miljoen salaris bieden, Pogba en Ronaldo zullen weggaan, dan kunnen ze Antony mooi overnemen voor 75 miljoen. Het is wel belangrijk dat Ajax ook zelf goed gaat kijken naar deze positie. Zoveel opties hebben we niet op de flanken (en Labyad valt ook weg).
+1/-0

2 jaar geleden
Dit zit er wel aan te komen,hopelijk word Wim Jonk de nieuwe trainer. Die is wel bekend met de Ajax jeugd. Anders wordt er straks weer allerlei b garnituur gekocht
+4/-0

 
2 jaar geleden
Ik zou zo spoedig mogelijk Jonk hoofdjeugdopleiding maken. Hij leidt op in de lijn JC. Anders van 't Schip pogen er bij te betrekken.
+4/-0

2 jaar geleden
Wordt het niet eens tijd dat Ajax de Televaag eruit sodemietert als mediapartner en Sar te verstaan geeft dat hij ook mag kiezen. Of een column in dat pulpblad en moven of geen column meer en blijven. Je eigen mediapartner is gewoon bezig de club naar de klote te helpen met het verspreiden van allerlei geruchten. Daarop moeten mensen reageren en ontstaat onrust, wat weer weerslag heeft oo het resultaat. Als er nieuws is, komt dat wel naar buiten op het moment dat alle partijen daar klaar voor zijn.
+2/-0

2 jaar geleden
Hij mag gaan.
Meeste winst nu mee te behalen.
Ajax heeft veel geld verloren in de coronaperiode en er dient weer een nieuw team opgebouwd te worden.
Hopelijk borduren ze niet voort op het in de loop van de afgelopen jaren steeds meer tot werkelftal verworden eerste team.
Zelfs tegen de kleintjes in de eredivisie kan er niet op kwaliteit gewonnen worden en is inzet het toverwoord voor het hedendaagse Ajax1.
+2/-0

2 jaar geleden
Het is jammer als je een speler met die kwaliteiten moet laten gaan. Maar ik heb er wel een dubbel gevoel bij. Want in de kleinere wedstrijden was hij vaak de eerste die een onvoldoende haalde. En met zijn houding heb ik ook wel wat moeite eerlijk gezegd. Dus blijven zou mooi zijn, maar mocht hij vertrekken, dan tegen een goeie prijs.
+1/-0


Win met AjaxAjax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

afserveren akpom berghuis bergwijn bertjek boomen branco brobbey chaotisch elsimao farioli gaaei godts gooijer hato henderson jim kiki kroes leverkussen mislintat olympiakos rensch rijkhoff sevic skimovic sosa sutalo traore wilson