Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ajax informeert naar contractsituatie Alfred Schreuder'

19 april 2022 14:43 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

"Ajax informeert naar contractsituatie Alfred Schreuder"; image source: Pro Shots

De Telegraaf weet te melden dat Alfred Schreuder in beeld is bij Ajax om na dit seizoen Erik ten Hag op te volgen. De clubleiding heeft al geïnformeerd naar de contractsituatie van de huidig trainer van Club Brugge. Schreuder heeft in België nog een contract voor een seizoen, maar is door een vaste afkoopsom voor 1,5 miljoen euro op te halen.

Schreuder was eerder bij Ajax al werkzaam. In het seizoen 2018/2019 was hij de assistent-trainer van Ten Hag, maar besloot na het succesvolle seizoen naar Duitsland te vertrekken om als hoofdtrainer van Hoffenheim aan de slag te gaan. In januari van dit jaar tekende hij een contract bij Club Brugge, nadat hij eerder ruim een jaar assistent-trainer van Ronald Koeman was bij Barcelona.

Meer op Telegraaf.nl




Tags

schreuder alfred contractsituatie brugge hag informeert barcelona belgie duitsland hoffenheim koeman telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Doen, samen met Reiziger, Bogarde en Johny.
+4/-0

 
2 jaar geleden
Ik denk niet dat Johny nog als assistent gaat werken.
Van 't Schip heeft nl. inmiddels te lang als hoofdtrainer gewerkt.
+4/-0

2 jaar geleden
Geen gek idee.
Alleen lijkt Schreuder mij een man van contract is contract.
We zullen zien.
+3/-0

 
2 jaar geleden
Mwah... vertrok ook naar Hoffenheim na 1.5 jaar Ajax (Jan 2018 - Juni 2019).
+2/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Bij Hoffenheim moest hij weg omdat hij spelers wilde lozen die de club wou behouden. Het Grote Lek probeerde toen via de media het publiek te bespelen om de club zijn wil op te leggen. De club kwam daar achter en hij kon wieberen. Onbetrouwbaar persoon tot en met.
+1/-1

2 jaar geleden
The big Telesport leak......ik weet het niet hoor.
+1/-1

2 jaar geleden (gewijzigd)
Verschrikkelijk laf voetbal (niveautje de Boer, ten Hag is er niks bij) "domineren" (70% balbezit, weinig kansen creëeren) en constant alles naar de Telegraaf lekken (bij Hoffenheim lekte hij ook). Dan zijn we weer terug bij het betonvoetbal van 2013-14 Nooit aan beginnen. Durf GVD toch eens creatief te denken ipv steeds maar weer terug te grijpen naar het verleden, op wat je kent. Bij Oranje idem met van Gaal en Koeman. Wat een armoede.

Stel eerst maar eens een TD aan voordat je een trainer pakt waar de TD totaal niet mee door één deur kan.
+2/-1

2 jaar geleden (gewijzigd)
Tis niet heel creatief, nee. Bekende naam, waar toch wel een vlekje aan kleeft (dat lekken naar de media). Aan de andere kant liepen de spelers bij Ajax en Twente met hem weg. Dus hij zal ook zeker people skills hebben. Of zijn manier van voetballen goed bij Ajax past, zal moeten blijken. Onder De Boer was het verschrikkelijk statisch, onder Bosz wellicht té aanvallend. Onder ETH leek de balans er te zijn, maar kwam er voor mijn gevoel toch wat te weinig jeugd door. Wellicht dat Schreuder een wat gebalanceerdere versie van het voetbal onder Bosz kan brengen, met oog voor de eigen talenten. Het moet echter ook niet weer een elftal van gemiddeld 20 jaar worden, zoals voorheen.

Zelf lijkt die bondscoach van Denemarken me ook wel een interessante kandidaat. Een constructie waarin hij dan het WK in Qatar nog mag doen, moet te bedenken zijn.
+1/-0

reactie verwijderd

2 jaar geleden
Schreuder gaat echt niet weg bij Brugge , hij koopt net Bjorn Meyer voor 6 miljoen van Groningen. Zijn selectie begint er beat goed uit te zien, wij zullen volgende seizoen helemaal opnieuw moeten beginnen
+1/-0

2 jaar geleden
Wie het ook gaat worden, snel handelen zodat er daarna ook snel met de opbouw van de selectie voor het nieuwe seizoen begonnen kan worden.
Aankopen maar ook oefenwedstrijden. Zorg dat je er op dag 1 klaar voor bent.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aertssen akpom axel berghuis bergwijn boomen conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter henderson hlynsson jong kiki metz mikautadze mislintat porto ramaj rensch sanchez sevic sosa steijn sutalo topaankoop transferbeleid wijndal