Transparent
Inloggen
Sluiten

'Bayern München brengt laatste bod uit op Ryan Gravenberch'

19 april 2022 08:39 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

"Bayern München brengt laatste bod uit op Ryan Gravenberch"; image source: Pro Shots

De Telegraaf weet te melden dat Ajax een alles of niets bod heeft ontvangen op Ryan Gravenberch. Bayern München heeft een bod uitgebracht van 17 miljoen euro met 6 miljoen euro aan bonussen. De Duitsers hebben daarbij aangegeven dat ze niet hoger zullen gaan. Ajax hield vooralsnog vast aan een transfersom van in totaal 30 miljoen euro.

Volgens De Telegraaf is de kans groot dat Gravenberch over een jaar transfervrij zal vertrekken bij Ajax indien het bod niet geaccepteerd wordt. Zelf vindt hij het bod van Bayern een 'uitstekende prijs'. Volgens berichten in Duitse media is de middenvelder zelf al akkoord over een contract.

Meer op Telegraaf.nl




Tags

bayern gravenberch telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Laat maar gaan. Zo n jongen heb je niks aan. Spelers die niet bij ons willen spelen mogen lekker wegwezen. Is sowieso iets structureel mis bij een deel van de selectie.
Titel pakken en opnieuw bouwen.
+6/-2

2 jaar geleden
Ik vind het wel zuinig hoor.
Als Gravenberch voor Bayern echt zo'n groot talent is, dan toch minimaal 25M.
Van de andere kant, misschien is dit wel gewoon de actuele waarde die hij vertegenwoordigd.
Dan maar dit bod accepteren ipv volgend seizoen gratis de deur uit lopen.
+2/-0

2 jaar geleden
Haha, Bayern heeft het bod verlaagd naar 23 miljoen en noemt dat dan een laatste bod.

Mikey Verweij werd gebeld door Mino Riaola: "Seg, Mike....moet je luisteruuh....kun jij ff een berichie maakuu?? Bayerrre zijn nie blij en ik ook nie....Ajax wil 30 miljoen en dat betekent voor mij minder poen....schrijf jij ff wa....om de mensjen duideluk te maakuu da wij er alles aan doen. Skrijf er ook ff bij da Ryan graag wil dat Ajax ook wat poen kreig...'
+3/-0

2 jaar geleden
Dit heeft weer Raiola "all over" zich. Die zegt gewoon tegen Bayern om minder te bieden en dat verschil zullen ze dan wel (deels) aan hem moeten betalen. En anders gaat ie toch lekker volgend jaar gratis weg? Ajax staat met zijn rug tegen de muur en dat weet die Raiola.
+4/-0

 
2 jaar geleden
Precies dit.
Ajax moet veel eerder contracten openbreken. Timber, Alvarez, Antoby, Taylor etc... verlengen.
+6/-0

 
2 jaar geleden
Denk je dat ze dat bij Ryan niet geprobeerd hebben ? Haha

Die rat wilde twee jaar terug al slechts maar met twee jaar verlengen. Ryan was toen 17.
Hou op joh....die Raiola is constant bezig Ajax een oor aan te naaien.
+5/-1

 
2 jaar geleden
Er zijn genoeg andere clubs die Ryan willen hebben hoor.
In het ergste geval hou je hem aan zijn contract en als het kan zet je hem op de bank.

Never nooit Raiola ook dit weer laten bepalen.
+2/-0

2 jaar geleden (gewijzigd)
Als je al akkoord gaat met 23 miljoen, dan zal het variabele deel kleiner moeten worden. Dus ofwel een hoger bedrag met een hoge variabele component of die 23 miljoen, maar dan wel maximaal met een variabele component van 3 miljoen. Hangt er overigens ook wel vanaf wat de variabele clausules zijn. Want als dat 'Bayern plaatst zich voor CL' is, dan is het natuurlijk al een minder groot probleem dan 'Gravenberch speelt 30+ wedstrijden'.

Ik wens Ajax (en met name Hamstra) veel wijsheid toe. En voor de toekomst is het te hopen dat ze eindelijk de les leren dat je bij 2 jaar resterend contract al moet openbreken of verkopen. Dan kun je in het ergste geval altijd nog de volgende zomer met discount verkopen, i.p.v. dat ze gratis de deur uit lopen.

En willen ze op dat moment niet verlengen, dan zijn de motieven duidelijk. Want als ze niet willen praten/verlengen met nog 2 jaar te gaan, dan willen ze dat ook niet met nog 1 of 0,5 jaar te gaan. Case and point: Brobbey, Mazraoui, Gravenberch. Hielden Ajax allemaal aan het lijntje (hoewel ik het oud zeer van Mazraoui nog wel begrijp).

Overigens niet mee eens dat Ajax zou gokken met de transfersom. Denk zelf dat ze wachten tot ETH rond is met Manchester en er vanuit hen een hoger bod op tafel komt. Dan zal Bayern mee omhoog moeten of moeten passen. Dan zullen we zien hoe 'take it or leave it' dit bod is.
+3/-0

2 jaar geleden
Aan zijn contract houden voor de breedte, tenzij hij voor october verlengt.
+3/-0

2 jaar geleden
Nou gewoon verkopen voor 23 miljoen, Ajax is momenteel niet financieel zo sterk dat ze Ryan transfer vrij kunnen laten gaan
+2/-0

2 jaar geleden
Is er niet een Russische club die hem wil hebben voor de helft? Dat gun ik ze ook nog wel.
+1/-1

2 jaar geleden
Verkopen.
Gravenberch zal niet in spel 23 miljoen waard zijn komend seizoen.
Toevallig in twee van de laatste vijf wedstrijden eindelijk eens het voortouw genomen. De ogen van Bayern op de tribune geven weer wat inspiratie blijkbaar.
Ajax zal sowieso weer helemaal opnieuw moeten beginnen met bouwen.
Gravenberch zal daarvan in de war raken en is niet nu alweer aan een nieuw spelconcept toe. De Duitse euros zullen misschien nog enige ambitie en inspiratie in hem opwekken.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Daar zeg je een waar woord, fen. Motivatie lijkt een iets te grote invloed op zijn spelniveau te hebben, waardoor je twijfels kunt hebben over zijn mate van professionaliteit. Als hij vervolgens het gevoel krijgt, dat Ajax hem zijn stap naar Bayern door de neus boort, zul je komend seizoen bijzonder weinig aan hem hebben. Of er moet toevallig een trainer komen waar hij het helemaal in ziet zitten. Maar reken daar maar niet op.
+2/-0

2 jaar geleden
Geen haast. Bayern wil weer voor een dubbeltje op de eerste rang zitten. Ten Hag was toch zo lyrisch over Ryan, ManU heeft een veel groter transfer budget en anders komen er wel andere clubs. Als die niet komen hou je hem gewoon bij Ajax, er moet al genoeg gerenoveerd worden dus een speler die de speelstijl kent en gelijk mee kan draaien is die 20mlj ook wel waard.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde balletje berghuis bergwijn bertjek brobbey chelsea elsimao excelsior gaaei godts hato henderson hlynsson jordan kaplan kiki kroes leiderschapskwaliteiten mum potter rensch sevic sosa sutalo tadic taylor tsjah voetbalkwaliteiten zucht