Transparent
Inloggen
Sluiten

Stekelenburg: 'Hoorde begin van de week dat ik zou spelen'

17 april 2022 21:41

De 39-jarige Maarten Stekelenburg stond na lange tijd weer eens onder de lat. De goalie lag er lang uit met een blessure maar kreeg nu de voorkeur boven jonge hond Jay Gorter. Dat André Onana gewisseld zou worden na zijn optreden van vorige week was eigenlijk wel te verwachten.

"Ik hoorde begin van de week dat ik zou spelen, dan ben blij", zegt de ervaren keeper, "Nee, Onana was toen nog niet geblesseerd, dat gebeurde een paar dagen later. Zo'n finale willen we allemaal spelen dus dat was leuk maar jammer dat we het niet hebben gehaald."

Over de wedstrijd was Stekelenburg erg nuchter. "Het was een topwedstrijd en die wordt meestal beslist op een paar momenten. Wij gaven het vlak na rust binnen een paar minuten weg, het zat in kleine dingen."




Discussieer mee op de forums


Tags

stekelenburg onana goalie gorter hond jay nuchter

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.273 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat passeren ramaj rensch sevic sosa stilstand sutalo tahirovic taylor vos