Transparent
Inloggen
Sluiten

Ten Hag: 'We doen dit onszelf aan'

17 april 2022 21:29

Trainer Erik ten Hag vond dat Ajax recht had op de zege. "Er is maar één ploeg die met de beker had mogen staan, en dat is Ajax", meldde hij. "We doen het onszelf aan, want we maken twee fouten direct na rust. Je moet echt honderd procent gefocust blijven in zo'n wedstrijd.”

De 2-1 van Gakpo, daar had hij zich bont en blauw aan geërgerd. ,Dat je de bal daar verliest, kan gebeuren maar vervolgens moet je hem op links houden, hij mag niet naar binnen komen. Want je weet dat hij graag naar binnen kapt.”

De trainer vond over de gehele wedstrijd gezien dat het 'niet meezat', 'het leek of we tegen meer dan elf spelers stonden' maar 'we dwongen ook te weinig af.' Tenslotte: "We hebben genoeg karakter om die voorsprong in de competitie niet weg te geven. Maar we zullen het wel beter moeten doen dan in de eerste vijf minuten van de tweede helft van deze finale. We geven deze finale in vijf minuten weg. Wie had dat gedacht in de rust? Want ik vond ons echt veel beter.”




Tags

hag blauw bont dwongen gakpo geergerd kapt meezat

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal