Transparent
Inloggen
Sluiten

'Erik ten Hag bereikt mondeling akkoord met Manchester United'

12 april 2022 19:47 - The Athletic
Foto: Pro Shots

"Erik ten Hag bereikt mondeling akkoord met Manchester United"; image source: Pro Shots

Ondanks de serieuze interesse van RB Leipzig lijkt Erik ten Hag te vertrekken naar Manchester United. The Athletic meldt namelijk dat de trainer een principe akkoord heeft bereikt met de Engelse recordkampioen. Ten Hag kan tot vier jaar tekenen bij Manchester United. Een mondelinge overeenkomst is al bereikt. Officieel zal het deze week echter nog niet bekend gemaakt gaan worden vanwege de bekerfinale van zondag.

Update 19:47: Ook De Telegraaf en het Algemeen Dagblad hebben bevestigd dat Erik ten Hag een akkoord bereikt heeft met Manchester United. Nadat RB Leipzig zich gemeld had bij de trainer van Ajax kwamen de onderhandelingen in een stroomversnelling. Na de bekerfinale tegen PSV zal de deal wereldkundig worden gemaakt.

Meer op The Athletic
Tags

hag bekerfinale leipzig mondeling athletic mondelinge stroomversnelling telegraaf wereldkundig

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 maanden geleden (gewijzigd)
Tsja, ik snap dat hij het wil proberen om de man te zijn die United weer op de rit krijgt. Maar uiteindelijk zal hij voor de Kerst weer thuis zitten. ETH is een slow starter, dat hebben we ook bij Ajax kunnen zien. Die tijd krijgt hij in Engeland niet en de pers daar is vicious. Die laten hem in interviews niet wegkomen met zwakke statements, waar dat hier nog met de mantel der liefde bedekt wordt. Voor hem hoop ik het tegendeel, maar in mijn optiek 'this can only go down in flames'.
+5/-0

5 maanden geleden
Ik wacht wel af Als het zo zou zijn dan wens ik hem veel succes. Heeft goed werk verricht bij Ajax en daarvoor dank, maar dit seizoen krijgt hij zijn spelers niet meer gemotiveerd om top te zijn. Ik zie dit seizoen ook geen spelers meer echt beter worden . Ik zie ook te weinig progressie bij jeugdspelers. Ik denk ook dat de chemie tussen trainer en spelers al een tijdje tanende is. Nogmaals dankbaar voor zijn prestatie en inzet, maar misschien maar goed zo . Ik zou trouwens zelf niet weten wie hem zou moeten vervangen en de bezem moet echt door de selectie. Degene die voor de groep zou komen te staan zal een zware taak krijgen . Ik verwacht ook veel vertrekkende spelers, dus dat wordt weer van voor af aan opbouwen. We zullen de eurootjes die we hebben ,hard nodig hebben
+2/-0

5 maanden geleden
Veel dank voor fantastische jaren maar het moment van gaan is denk ik goed gekozen nu.
Er vanuit gaande dat we dit jaar nog kampioen worden 4x op rij bovenaan geëindigd en misschien zelfs 3x de dubbel.
Maar nog veel mooier, Europees Ajax weer echt op de kaart gezet.
Onder Martin Jol en Frank de Boer gingen we naar Madrid en Barcelona en dan mochten we kiezen of we er met 3-0 of 5-0 afgepoetst wilde worden.
Onder Ten Hag geloof ik 1x een CL uitwedstrijd verloren in meer dan 20x.
In de grootste en mooiste voetbaltempels van Europa hebben we feestjes gebouwd en dat was niet voor een confetticup waar andere Nederlandse clubs nu zo stoer over doen.
Een hele nieuwe generatie Ajacieden is hierdoor opgestaan.

Benieuwd naar een nieuw tijdperk, ook wel zin in maar tegelijkertijd ook wel behoorlijk wat vrees dat het een klap minder gaat worden.
+6/-0

5 maanden geleden
Leuk voor Ten Hag, kunnen we nu weer de focus naar Ajax verleggen? Er zijn nog twee prijzen te winnen, een poedelprijs komende zondag en een echte prijs. Nog 6 finales. Daarna zien we wel weer welke trainer ons het volgende kampioenschap mag gaan schenken.
+5/-0

5 maanden geleden
Al deze randzaken over ten Hag en vertrekkend spelers +clown Onana gaan ons prijzen kosten 100%.
De focus ligt niet meer op Ajax, alleen bij Tadic, Klaassen en onze zuid Amerikanen is deze focus er wel denk ik.
+5/-3

5 maanden geleden (gewijzigd)
Ik heb zo'n hekel aan die gast gekregen. Ten Hag is een korte termijn visie trainer. Hij maakt van Ajax een schinkend schip en verlaat op het (voor hem) juiste moment. Zoveel miskopen onder Ten Hag waar iedereen al kon zien dat het geen Ajax aankoop is, maar Ten Hag wilde liever dat dan de eigen jeugd gaan inpassen.
+2/-8

 
5 maanden geleden
(...) " Zoveel miskopen onder Ten Hag waar iedereen al kon zien dat het geen Ajax aankoop is, maar Ten Hag wilde liever dat dan de eigen jeugd gaan inpassen. (...) "

Daar moet je niet alleen Ten Hag de schuld van geven. Het onvermogen van de scouting en technische staf, om juist te beoordelen, moeten ook genoemd worden.

Als je kennis van zaken hebt geef je een passant niet de keuze uit een vijver met rotte vis.
+5/-0

 
5 maanden geleden
Overmars is mede verantwoordelijk, maar ik reageer nu op Ten Hag want het gaat over hem.

Hoe vaak Ten Hag per se Marin, Labyad, Klaiber et cetera wilde hebben... iedereen in België wist dat Marin niet goed was; ze hadden een betere middenvelder naast hem op het veld lopen, maar Ten Hag wilde Marin. Ten Hag wilde Klaiber: volgens hem de beste rechtsback van de Eredivisie na Mazraoui, maar iedereen in Nederland wist dat hij niet goed genoeg is voor Ajax. Labyad was ook duidelijk niet goed genoeg voor Ajax.

Dit zijn enkel voorbeelden.

Veel eigen jeugd is vertrokken onder Ten Hag en wie er nog zijn hebben weinig tot geen speeltijd gekregen in Ajax 1.

Ik neem dit Ten Hag zeer kwalijk.
+3/-0

 
Marek (geschorst)
5 maanden geleden (gewijzigd)
Ten Hag was helemaal niet zo gecharmeerd van Marin. Sla de internet archieven er maar eens op na. En als Ten Hag Labyad zo graag had willen hebben als jij beweerd, had ie wel vaker gespeeld.

En die jeugd (we hebben het in het geval Marin over het seizoen 19/20) was niet goed genoeg.
+2/-0

 
5 maanden geleden (gewijzigd)
Marin kan best kloppen dat Ten hag hem niet wilde nu je het zegt. Was het Overmars wie graag Marin wilde? Dan is dat geen goede zet van Overmars gebleken. Ook Mangallán werd in Argentinië als een mislukking gezien, maar toch haalde Overmars hem naar Ajax.

Edit: Ten hag wilde inderdaad Marin zoals ik oorspronkelijk zei.
+1/-0

 
Marek (geschorst)
5 maanden geleden (gewijzigd)
Magallan werd in Argentinië als een mislukking gezien? Hoe kom je daar nou bij.

Magallan zat tot 2013 bij de Argentijnse selectie, deed mee aan het Zuid Amerikaanse kampioenschap in 2013 en zat in de olympische selectie van 2016.

Dat het in Europa niet lukt is spijtig. Maar soms ligt dat ook aan andere factoren dan voetbal.

Onze Tagliafico is bij Real Murcia ook niet succesvol geweest.
+1/-0

 
5 maanden geleden (gewijzigd)
Laat je maar niks wijs maken, Marin is op verzoek van ETH gekomen omdat hij een grootste indruk op hem maakte tijdens de vCL wedstrijden tegen Luik. Daarna zijn ze hem blijven volgen en bijna een jaar later in maart is ETH nog steeds zwaar onder indruk en hebben ze hem aangeschaft.

Labyad kwam ook naar Ajax omdat ETH trainer was. Dus ik begrijp niet hoe mensen kunnen beweren dat er geen link is.
+2/-1

 
Marek (geschorst)
5 maanden geleden (gewijzigd)
21 augustus 2019: Erik ten Hag ontevreden over aankoop Marin: ‘Niet het niveau wat wij gewend zijn’

https://sportnieuws.nl/voetbal/ten-hag-ontevreden-marin-niet-niveau-gewend/link

En dat Labyad naar Ajax kwam omdat EtH daar trainer is, zegt nog niets over de relatie andersom. Als je wil weten wat EtH over de voetballer Labyad denkt, moet je zn contractduur delen door het totaal aantal gespeelde minuten.
+1/-0

 
5 maanden geleden
29 maart 2019, ETH zwaar onder de indruk. Mede omdat hij een stuk of 10 goals had gemaakt!

https://www.ad.nl/nederlands-voetbal/ten-hag-onder-indruk-van-marin~a56538ff8/link

Conclusie: ETH kan niet zo goed spelers inschatten.
+2/-0

 
5 maanden geleden
Toen zat Marin al bij Ajax. Ten Hag wilde dus wél Marin, maar eenmaal bij Ajax zag Ten Hag hoe enorm hij tegenviel.
+1/-0

 
5 maanden geleden
Is het structurele probleem niet dat we geen goede jeugd meer kunnen vinden of produceren?
+1/-0

5 maanden geleden
Ik vind het allemaal best. Trainers en spelers komen en gaan.
+1/-0

5 maanden geleden
Nou Wim Jonk maar eens vragen of ie het ziet zitten
+7/-3

maas1plas (geschorst)
5 maanden geleden
als puntje bij paaltje komt doet iedereen zelf wat hij wil. volgens mij zijn er geen spelers nog die een ajax hart of een hart voor de club hebben gaat alleen nog om veel geld te vangen geld ook voor trainers bestuur enzv
+1/-0

5 maanden geleden
De voetbalwereld is heel opportuun, spelers/trainers zijn over het algemeen passanten.
Mooie club voor Ten Hag maar bij de club houdt het ook op. In mijn optiek een club met wanbeleid wat betreft het aantrekken van spelers, over het paard getilde spelers.

Dan kan het een aparte snuiter zijn, geen Amsterdammer maar hij heeft het top gedaan bij Ajax. Ik hoop oprecht dat hij gaat slagen bij ManU maar dan heeft hij min of meer een nieuwe selectie nodig.
+6/-0

5 maanden geleden
Iedereen mag iets schrijven over de trainer, die Ajax gaat verlaten Beste Eric ik ga geen ouwe koeien uit de sloot halen dus ben ik zo vrij om je heel veel geluk te wensen bij jou nieuwe club. oja ik ga toch nog een koe uit de sloot halen!!!!!! Jij was een super trainer.
+8/-0

 
Marek (geschorst)
5 maanden geleden
Ik dat het hem nog gaat lukken ook bij Manchester
+2/-0

5 maanden geleden
Hij gaat ongetwijfeld een aantal spelers meenemen; Anthoney en Timber b.v. Wat blijft er nog over van Ajax? En technische leiding is er ook niet meer. Waar blijft de nieuwe technisch directeur en trainer die ook de Cruijff lijn willen volgen en weer aandacht aan de jeugd geven zoals b.v een Wim Jonk en Keje Molenaar?
+3/-2

 
5 maanden geleden
Anthony en Timber moeten lekker nog een jaar blijven en daarna gaan. Als je die nu laat vertrekken, dan begin je echt op 0.
+1/-0

5 maanden geleden
"Officieel zal het deze week echter nog niet bekend gemaakt gaan worden vanwege de bekerfinale van zondag".

Is er dan nog iemand die denkt dat Ten Hag niet vertrekt? Wat is dit voor onzin? Ik heb Ten Hag hoog zitten, maar ik vind het echt belachelijk dat hij zo druk is met een nieuwe club terwijl het de komende zes weken toch echt erop of eronder is voor zijn huidige club. Rare manier van afscheid nemen terwijl er nog niks is gewonnen...
+2/-0

 
5 maanden geleden
Precies. Waar is ons super zwaargewicht Edwin vd Sar om ten Hag even te corrigeren? Schittert al maanden in afwezigheid.
+3/-0

5 maanden geleden
Ik denk dat het een hete zomer gaat worden voor Ajax.
Nieuwe trainer?staf?
Nieuwe TD?
Nieuwe spelers om vertrekkende spelers op te vangen?
Misschien zelfs wel een nieuwe AD, sta er niet van te kijken als vd Sar na dit seizoen stopt.
+2/-0

 
5 maanden geleden
Ajax schijnt ook heel laks te zijn. Zag op de Telegraaf de podcast en Ajax heeft ten hag niet eens een aanbieding gedaan. Na vertrek overmars hopeloos bij Ajax. Ziet er somber uit. Waarschijnlijk gaan anthoney en timber ook weg. Geen TD, geen trainer en geen goede spelers meer.
+1/-0


Win met Ajax

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.532 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acceptabel achterover affluiten antony baad baresi begeleiding box conceicao eredivisie fier gakpo hag ihattaren jcdebest jeroene jong koen lucca messi monaco pingelt rangers redeneer reteslecht schreuder spelbos vanenburg vasovic veerman