Transparent
Inloggen
Sluiten

Davy Klaassen: 'Maakt mij niet uit hoe ze erin gaan'

9 april 2022 23:19

Davy Klaassen maakte weer eens een belangrijke goal door vlak na rust voor 1-1 te zorgen. Zijn schot verdween onder de Sparta-doelman tergend langzaam in het doel. "Onhoudbaar", lacht de middenvelder, "Nee, het maakt me niet uit hoe ze erin gaan."

Het was erg moeizaam. "In de eerste tien minuten merkte je al dat het niet makkelijk zou worden, zij stonden erg compact. Wij waren te ongeduldig. Dan speel je zoals jij (Hans Kraay -red) zegt een krokettenwedstrijd. Helemaal als je dan ook nog zo'n kutgoal tegen krijgt."

Zei Ten Hag nog wat in de rust? "Ja, natuurlijk zei hij wat. Dat we geduldiger moesten zijn en vaker van kant wisselen. Ga je te lang aan dezelfde kant door dan kunnen ze dat wel verdedigen maar wissel je veel van kant dan kunnen ze het niet meer belopen op een gegeven moment. Dat deden we beter na rust."

Bij Ajax hoort winnen en mooi voetballen. "Dat klopt, we zijn ook erg kritisch naar onszelf toe. Maar soms voetbal je niet goed maar dan moet je wel zorgen dat je wint. Dat hebben we gedaan."




Tags

belopen compact geduldiger hag hans kraay krokettenwedstrijd kutgoal ongeduldig onhoudbaar sparta tergend

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.235 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom belofte bergwijn boomen bravo brobbey chivu elsimao eredivisie eriksen gorter henderson kiki leeftijdscategorie lucht meewerkt metz pasveer ramaj remko rensch reservedoelman rulli sevic shogun sosa sutalo ton verrips volendam