Transparent
Inloggen
Sluiten

Erik ten Hag: 'Ik verwacht Martinez deze week weer terug'

9 april 2022 23:09

Erik ten Hag wilde het vandaag overal over hebben maar niet over zijn vermeende flirt met Manchester United. "Om spelers en trainers van Ajax zijn altijd geruchten, daar gaan we het niet over hebben."

Dan maar over de moeizame wedstrijd. "De oplossing is dat we rustiger aan de bal moeten zijn, we moeten het uitspelen maar dat deden we niet. We wilden te snel een goal maken, dan speel je een tegenstander in de kaart."

Over de tegengoal. "Dat is een open deur intrappen, dat was natuurlijk niet handig. Dat mag niet gebeuren." Positief vond hij dat de fans Daley Blind vandaag weer massaal toezongen, na eerder te zijn uitgefloten. "Daar heb ik me aan gestoord ja. Vandaag was het goed, publiek heeft het goed opgepakt. En zo hoort het."

Na afloop bleek dat Lisandro Martinez vanwege privézaken in Argentinië was. "Ja, dat klopt. Of hij zondag kan spelen? Dat zullen we zien maar ik verwacht dat hij de komende dagen weer aansluit."

En Tagliafico? "Dat was ongekend. Hij kreeg een zware trap in de hoek waar Sparta notabene een kans uit kreeg. Er is sprake van een behoorlijke vleeswond dus het is afwachten." En dan tegen Hans Kraay: "Misschien krammetjes erin, zoals bij jou vroeger."




Tags

hag martinez argentinie blind flirt hans kraay krammetjes privezaken sparta tagliafico toezongen uitgefloten vleeswond

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.273 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs gaaei godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat ramaj rensch sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal