Transparent
Inloggen
Sluiten

André Onana: 'Ze kunnen zingen, ze kunnen janken, ze kunnen doen wat ze willen. I don't give a shit.'

9 april 2022 22:55

Na afloop een opmerkelijk interview met André Onana. Wat gebeurde er eigenlijk bij de 0-1? "Ik wilde naar Ryan spelen", zegt hij meteen al licht geïrriteerd, "Ik maakte mijn keuze maar deze was verkeerd. Dat is voetbal."

Verslaggever Hans Kraay zegt het gevoel te hebben dat Onana niet zo lekker in zijn vel zit sinds zijn terugkeer. "Dat is jouw gevoel, dit hoort bij het leven. Je leert van je fouten, je moeten fouten maken om sterker te worden. Ik had een moeilijk jaar en moest daarmee omgaan."

En het fluiten van de fans? Doet dat geen pijn? "Daar geef ik niets om, mensen kunnen zeggen wat ze willen. Ik weet waarom ik hier ben en wat ik voor deze club heb gedaan. Ze kunnen zingen, ze kunnen janken, ze kunnen doen wat ze willen. I don't give a shit."

"De weken dat ik nog hier ben zal ik zoals altijd mijn best blijven doen, er is veel gebeurd, het was een zwaar jaar. Ik ben momenteel niet in mijn beste vorm maar luister alleen naar de coaches."




Tags

onana give janken hans kraay opmerkelijk

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.242 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aertssen akpom axel berghuis bergwijn boomen conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter henderson hlynsson jong kiki metz mikautadze mislintat porto ramaj rensch sanchez sevic sosa steijn sutalo topaankoop transferbeleid wijndal