Transparent
Inloggen
Sluiten

'Danilo in beeld bij Feyenoord als nieuwe spits'

8 april 2022 14:15
Foto: Pro Shots

"Danilo in beeld bij Feyenoord als nieuwe spits"; image source: Pro Shots

Volgens 1908.nl is Danilo in beeld bij Feyenoord. De derde spits van Ajax heeft een aflopend contract en zal na dit seizoen de club gaan verlaten. De Rotterdammers zouden op de achtergrond inzetten op de komst van de Braziliaan. Danilo kwam tot nu toe tot 20 officiële wedstrijden in Ajax 1. Vorig seizoen speelde hij op huurbasis voor FC Twente 34 duels.




Tags

danilo feyenoord braziliaan twente

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


 
2 jaar geleden
Toch niets mis mee? Hij heeft zich keurig opgesteld, is verhuurd geweest, maar is niet goed genoeg voor het eerste. Dan moet je een keer uit elkaar. En dan is dit het moment. Nu een nieuw contract aanbieden zou juist dom zijn en financieel onhandig.
+4/-0

 
2 jaar geleden
Alles gratis de tent uit, dat is pas dom.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Snap wat je bedoelt maar Danilo was geen eerste keuze onder Ten Hag. Dan valt gratis de deur uit enigzins nog uit te leggen voor de tijd dat Danilo de reservebank heeft warmgehouden. Situatie Mazraoui heb ik meer moeite mee naast Tagliafico waarmee afgesproken is dat hij voor een gelimiteerd bedrag weg mag. Daar snap ik dan weer weinig van maar kennelijk heeft Ajax geld genoeg om het mogelijk te maken.
+1/-0

2 jaar geleden
Gewoon netjes zijn contract uitgediend en helaas niet geworden wat gehoopt was.
En ach, waarom dan niet je geluk beproeven in Rotterdam.
Hoe dan ook, ik wens hem veel succes toe.
+5/-2

2 jaar geleden
Wat sneu voor die jongen. Daar WIL je toch niet spelen? 😂
+5/-1

2 jaar geleden
Presteerde bij Twente goed, bij Ajax een stuk minder. Feyenoord zit daar tussen. Ben benieuwd, gun hem het beste, tegen Ajax mag hij best een offday hebben.
+2/-0

2 jaar geleden (gewijzigd)
Het is hem gegund om veel te spelen. Bij Twente hebben we gezien dat hij een nuttige, veelscorende spits kan zijn, mits hij veel speelminuten maakt. De mindere druk past hem denk ik ook beter en bij Feyenoorder zijn de verwachtingen toch wat lager dan bij Ajax. Als je de keuze moet maken tussen Dessers of Danilo, zou ik vol voor Danilo gaan. Mocht het zover komen dat Danilo naar Feyenoord gaat,
laten wij dan aan de Feyenoord-fans en de rest van de wereld zien hoe het wél hoort; de speler bedanken voor de bewezen diensten en zonder doodsbedreigingen of andere narigheid het allerbeste toewensen.
+3/-0

 
2 jaar geleden
Dat zullen ze in Rotterdam nooit begrijpen.
+3/-0

2 jaar geleden
Zou het zomaar goed kunnen doen bij Feyenoord.
+2/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.253 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey elsimao godts gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki kroes mannsverk medic mikautadze praag ramaj rensch rulli rvc sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal