Transparent
Inloggen
Sluiten

Mogelijk al einde seizoen voor Antony vanwege enkelblessure

5 april 2022 10:30 - Ajax.nl
Foto: Pro Shots

Mogelijk al einde seizoen voor Antony vanwege enkelblessure; image source: Pro Shots

Ajax kan voorlopig niet beschikken over Antony. Dat meldt de club via de officiële kanalen. De aanvaller zal in ieder geval in april niet meer in actie kunnen komen en mogelijk is zelfs zijn seizoen al voorbij. Antony viel vorige week geblesseerd uit toen hij met Brazilië in actie kwam en onderzoek heeft uitgewezen dat zijn blessure ernstiger is dan aanvankelijk werd gedacht.

Meer op Ajax.nl




Tags

antony enkelblessure ernstiger

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Zonde, moet Mo ze er maar in jassen 17 april.
+5/-0

2 jaar geleden
Klote interlands midden in je seizoen.
+6/-1

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Speciaal [oefeninterlands] midden in het seizoen. Zinloos voetbal noem ik dat. Vul het dan zo in door deze onzin voorgoed te schrappen. Hierdoor alle landen voor aanvang van een belangrijk toernooi twee maand of langer de tijd hebben om te oefenen zo vaak als ze willen. Sluit meteen beter aan bij de vorm en fitheid van dat moment, maar nee hoor. We oefenen alvast in maart om te kijken of ze straks eind november mee mogen doen, en voor zover 90%, of meer, volgens mij al met zekerheid al lang bepaald was door 18 miljoen voetbaldeskundigen die Nederland rijk is.
+3/-0

2 jaar geleden
Oftewel Kudus rechtsbuiten zetten met als strikte opdracht vaak diepte te zoeken of Daramy daar opstellen. Berghuis gewoon op 10.
+4/-1

 
2 jaar geleden
Dat wordt gewoon Berghuis op rechtsbuiten en Klaassen op 10. Grootse tactische vondsten of het inpassen van jeugd kun je vergeten bij ten Hag en al zeker gedurende het seizoen. In de voorbereiding zijn de tactiek en de basis bepaald en pas in de volgende voorbereiding zijn wijzigingen mogelijk (als ten Hag er dan nog is). Tot dan toe één op één vervangen en de jeugd blijft maar lekker op de bank/tribune/JA tenzij echt alles en iedereen zwak, ziek, misselijk of geschorst is.
+5/-1

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Klopt, en enigzins teleurstellend omdat Ten Hag met de Cruiff revolutie persoonlijk nog met Johan gesproken heeft. Het kan niet anders dat tijdens dat onderhoud Johan nogmaals heeft benadrukt hoe belangrijk de jeugdopleiding is. Dat ze fouten mogen maken, kansen krijgen etc. Iedereen kent de visie en basisprincipes aangaande jeugdopleiding van Johan. Hij had het er geregeld over. Neem dan spelers als Taylor, Regeer? Hoeveel keer hebben ze dit seizoen met het drukke programma in Ajax 1 minuten mogen maken? Niet bijster veel na mijn inziens. Dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld een catalaanse pupil van Johan, Xavi. Ik vermoed dat Xavi iets beter heeft opgelet. Weliswaar had Xavi destijds als voetballer meer tijd met Johan om er over te praten. En moest hij uit financiële noodzaak meer jeugd na Barca 1 overhevelen toen hij zelf coach van Barca werd. Maar dan nog, het resultaat word zichbaarder. Voetbaltechnisch ziet het er steeds beter uit. Bal op de borst aannemen en in een beweging terug leggen. Bal met de juiste hoek en snelheid versturen etc..

Wat dat aangaat was het vooral de laatste periode bij Ajax geregeld schrikken geblazen hoe slordig er met balbezit, en het creëeren van kansen werd omgesprongen. Ik zal niet verder afdwalen maar zo nu en dan mogen er een paar voor effe terug naar de Cruiferiaanse basis, de (jeugd)opleiding
+2/-0

Het is jammer voor Haller maar nu moet je echt met Brobbey gaan spelen.
Tadic, Haller, Berghuis dan heb je gewoon nul diepte en snelheid voorin.
Dat was ook de reden dat Groningen Ajax in het strafschopgebied van Onana al vast durfde te zetten.
Ze hadden totaal geen angst om met ruimte in de rug te spelen omdat ze wisten dat Ajax daar toch niet van kon profiteren.
Pas toen Brobbey erin kwam zag je dit verschuiven.
+6/-0

 
2 jaar geleden
Iedereen ziet het behalve het voetbalgenie professor Erik.
+4/-1

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Ik vind dat wel meevallen. ;)

Met een voetbalgenie hadden we meer dan 10 punten voor gestaan op PSV en halen we dit seizoen ruimschoots de grens van 100 doelpunten.
+3/-0

2 jaar geleden
True. Berguis op rechts, Klaassen op 10.
+2/-2


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

balletje begeleiding berghuis bergwijn bertjek brobbey conceicao dest elsimao engeland excelsior feyenoord forbs gaaei godts hato henderson hlynsson kaplan kiki liverpool lucht metz mikautadze mum rensch sevic sosa sutalo zucht