Transparent
Inloggen
Sluiten

Vink: 'Ajax stond na rust beter in de organisatie'

2 april 2022 19:13

Analist Marciano Vink had een Ajax gezien dat na de pauze geleerd had van de eerdere fouten. "Zeker toen Alvarez erin kwam stond de organisatie een stuk beter. Je weet echter dat Groningen toch nog één grote kans gaat krijgen, die krijg je namelijk altijd. Die kwam voor Strand Larsen uiteindelijk maar ging er niet in."

Vink was positief over de Brian Brobbey. "Als hij erin komt gebeurt er altijd wat, ook nu weer. Steven Berghuis begon redelijk aan de wedstrijd maar zakte daarna volledig samen met het team weg. Hij is een goede speler maar niet zo dwingend, dat zit niet nu eenmaal niet in hem. Vond hem in Oranje ook wisselend, tegen Denemarken goed maar in duel met Duitsland weer minder. Hij blijft echter wel altijd goede openingen vinden en is een aanwinst voor Ajax."




Discussieer mee op de forums


Tags

vink alvarez berghuis brobbey denemarken duitsland groningen larsen marciano openingen oranje pauze strand

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn beuker boomen brobbey elsimao eredivisie excuus forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten mislintat oranje passeren ramaj rensch schaduwspits sevic sosa stilstand tahirovic taylor vos