Transparent
Inloggen
Sluiten

'Erik ten Hag voor ruim twee miljoen op te pikken'

2 april 2022 12:42 - De Telegraaf
Foto: Pro Shots

"Erik ten Hag voor ruim twee miljoen op te pikken"; image source: Pro Shots

De Telegraaf weet te melden dat geïnteresseerde clubs Erik ten Hag goedkoop kunnen overnemen van Ajax. Bij zijn contractverlenging van vorig jaar is namelijk een gelimiteerde transfersom van ruim twee miljoen euro overeen gekomen. De huidige verbintenis van Ten Hag loopt nog tot de zomer van 2023, maar hij zou de derde trainer kunnen worden waar Ajax de afgelopen jaren een transfersom voor ontvangen heeft.




Tags

hag telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
gewoon blijven , het gras is altijd groener ergens anders, maar valt altijd tegen
+2/-0

 
2 jaar geleden
Gaat hij voor het gras of voor het geld?
+1/-0

 
2 jaar geleden
Voor het geld, gras is hetzelfde
+1/-0

2 jaar geleden
Maak ons kampioen en laat de wereld zien wat je kan in manchester
+1/-0

2 jaar geleden
Ik gun het hem, maar ik zou wel graag is een topic willen zien met wie wij eventueel als nieuwe coach zouden willen zien.
Zelf denk ik wel is aan Ron Jans want als je ziet wat hij allemaal heeft gepresteerd bij clubs zoals FC Groningen, SC Heerenveen en nu bij FC Twente vindt ik dat super knap.
Hoe staan jullie medesupporters hierin?
+1/-0

 
 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Ik zou Arne Slot proberen. Laat teams goed voetballen, zet spelers op de juiste manier neer. Komt over als een verstandige vent. Een verstandige vent kiest ervoor om van Feyenoord naar Ajax te gaan.
+1/-0

2 jaar geleden
Ik lees nu dat hij Timber mee wil nemen. Dat is echt 1 van de weinigen die hier moet blijven juist. Kun je niet gravenberch enzo meenemen?
+1/-0

 
2 jaar geleden
Niet alleen Timber. Hij wil ook Antony meenemen. Ik zou zeggen ze mogen Timber overnemen voor hetzelfde bedrag als Maguire heeft gekost (88 miljoen). Antony mogen ze hebben voor dezelfde waarde als Rashforf (ongeveer 70 miljoen). Daar kan Ajax twee prima spelers voor terughalen. Kwijt raak je ze sowieso, dan maar voor de hoofdprijs.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom balletje berghuis bergwijn boomen brobbey chivu elsimao eriksen gorter hato henderson kaplan kiki kopduel metz mikautadze ofwel pasveer potter remko rensch rulli sevic shogun simpele sosa sutalo taylor volendam