Transparent
Inloggen
Sluiten

Louis van Gaal: 'Erik ten Hag moet kiezen voor een voetbalclub, niet voor een commerciële club'

28 maart 2022 14:15
Foto: Pro Shots

Louis van Gaal: "Erik ten Hag moet kiezen voor een voetbalclub, niet voor een commerciële club"; image source: Pro Shots

Louis van Gaal zou het onverstandig vinden als Erik ten Hag naar Manchester United vertrekt. Dat gaf de bondscoach aan op de persconferentie van maandag. "Ik heb altijd al gezegd dat Ten Hag een geweldige coach is en een geweldige coach is goed voor Manchester United", aldus Van Gaal. "Alleen is Manchester United een commerciële club. Dat zijn voor een coach moeilijke keuzes."

Volgens Van Gaal zou Ten Hag veel beter naar een voetbalclub kunnen gaan, al wilde hij geen naam van een club noemen. "Ik ga natuurlijk zijn carrière niet begeleiden. Hij kan me beter zelf opbellen", zo gaf hij aan. "Soms hebben we al gesprekken met elkaar. Maar hij moet kiezen voor een voetbalclub, niet voor een commerciële club."




Tags

gaal hag opbellen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Zegt de man die United heeft gecoacht.
Verder heeft Louise gelijk.
+3/-1

 
2 jaar geleden
Hij weet dus uit eigen ervaring hoe het er daar aan toe gaat. Nu kan hij niet publiekelijk de vuile was buiten hangen en/of zeggen dat hij het niet moet doen, maar hij kan wel tussen de regels door suggereren dat het niet zo'n goed idee is om daar naar toe te gaan.
+6/-1

2 jaar geleden
Iedereen die bij Ajax (vrijwillig) vertrekt kiest voor het geld, de 'financiele uitdaging'. Adviezen op het sportieve vlak hebben weinig nut mijn inziens.
+5/-1

2 jaar geleden
Misschien heeft niemand wat aan dit stukje ongevraagd advies.
+2/-2

2 jaar geleden
Van Gaal is een prima coach, maar ik zou willen dat hij zich niet met andermans carrière gaat bemoeien. Alleen omdat hij het daar niet echt prettig heeft gehad zeker.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers chelsea elsimao farioli godts hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos