Transparent
Inloggen
Sluiten

Officieel: Zakaria Labyad vertrekt na dit seizoen bij Ajax

25 maart 2022 17:24 - Ajax.nl
Foto: Pro Shots

<b>Officieel: Zakaria Labyad vertrekt na dit seizoen bij Ajax</b>; image source: Pro Shots

Ajax heeft via de officiële kanalen bekend gemaakt dat Zakaria Labyad na dit seizoen gaat vertrekken bij de club. Het contract van de middenvelder loopt af en via een brief heeft de club formeel bevestigd dat zijn verbintenis niet zal worden verlengd.

Maarten Stekelenburg heeft dezelfde brief ontvangen om te voorkomen dat zijn contract onder dezelfde voorwaarden automatisch gaat worden verlengd. Ajax gaat met de doelman echter nog wel in gesprek over komend seizoen.

Meer op Ajax.nl




Tags

labyad brief formeel stekelenburg

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden (gewijzigd)
Lijkt me logisch, Steek is te oud inmiddels en Labyad komt tekort voor het vereiste niveau. Hij zou het prima doen bij bijv. Feyenoord of AZ. Maar dit bericht zegt eigenlijk ook niet veel. De club kan alsnog in gesprek met de spelers voor contractverlenging onder nieuwe voorwaarden. Dit is gewoon formele shit die je voor 1 april moet hebben gedaan.

Maar dat staat al in de laatste zin zie ik.
+1/-0

2 jaar geleden
Ben toch wel in shock, Labyad verlaat Ajax...
+1/-0

 
2 jaar geleden
Maar dan vooral het feit dat hij bij de selectie hoorde. Komt op alle fronten tekort en had nooit gehaald moeten worden.
+3/-0

 
2 jaar geleden
Captain Hindsight is always right. Labyad was best een speler met potentie. Het pakte anders uit.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Het was eigenlijk na zijn eerste seizoen al duidelijk dat hij het niveau niet aankon.. Ik vond het eigenlijk toen al een overbodige aankoop. Natuurlijk, nu is het makkelijk praten, maar velen zagen dit toen al en vonden het onbegrijpelijk dat Labyad een periode koste wat kost opgesteld leek te worden (toen in de spits bijvoorbeeld).
+3/-0

2 jaar geleden
Stekelenburg ook laten vertrekken, met alle liefde en respect. Je kunt beter Pasveer behouden als ervaren doelman, tevens met Gorter en een nieuwe aankoop verder gaan. Tenzij de Steek in de staff terecht wil komen.
+2/-0

2 jaar geleden
lijkt logisch er komt een beetje ruimte in het salaris huis op deze manier.
+1/-0

2 jaar geleden
Kan nog wel 6 namen noemen die hun geluk elders mogen beproeven.
+1/-0

2 jaar geleden
Had nooit bij ajax mogen komen maar via ten hag gekomen. Het zou goed zijn dat er bij ajax de bezem eens door gaat opruiming. Dan zijn we van die dure salarissen ook af. Ook blind niet verlengen en tadic ook niet.
+1/-0

 
Die behoefte zal er ook helemaal niet zijn, aangezien hij afgelopen zomer nog tot 2027 heeft verlengd
+3/-0

2 jaar geleden (gewijzigd)
Tadic moet je straks in de staff betrekken
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers brobbey chelsea elsimao farioli godts gorter hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj roon rulli tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos