Transparent
Inloggen
Sluiten

Antony met assist tijdens basisdebuut opnieuw belangrijk voor Brazilië

25 maart 2022 02:51
Foto: Pro Shots

Antony met assist tijdens basisdebuut opnieuw belangrijk voor Brazilië; image source: Pro Shots

Antony heeft vrijdagnacht zijn basisdebuut voor Brazilië weten te maken. Met de aanvaller van Ajax binnen de lijnen werd overtuigend met 4-0 gewonnen van Chili. Met een assist was Antony wederom belangrijk voor de Seleção. De aanvaller werd uiteindelijk een kwartier voor tijd gewisseld.
Tags

antony basisdebuut chili selecao vrijdagnacht

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Mooi , betekent dat hij geen last meer heeft .
En als hij net zo fanatiek terugkomt als vorige keer , kunnen we veel plezier van hebben .
+4/-0

 
2 jaar geleden
Een wonderherstel. Zondag nog op krukken, donderdag basis bij Brazilië. Onze medische staf is op orde ;).
+2/-0

 
2 jaar geleden
Hij wordt in ieder geval door een ander behandeld dan Mazraoui.
+1/-2

 
tackle (geschorst)
2 jaar geleden
Heeft helemaal geen last gehad. Was een beschamend optreden zondag samen met Tadic.
+6/-2

 
Hier ben ik het ook mee eens. Er mag in mijn ogen veel gedaan worden om te zorgen dat je wint, maar dit gedrag was echt gênant. Dat toneelstukje na de wedstrijd op krukken was nog wel het absolute dieptepunt.
+3/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Ik hecht meer waarde aan hun belangrijke goals. Hoevaak zijn wij genaaid door theater? Nou ben ik geen voorstander van dit gedrag, maar nu voelt de tegenpartij eens hoe het is, want 9 van de 10 keer als de tegenstander van Ajax op voorsprong staat, gaan ze rekken en strekken. Deed Feyenoord ook tot aan de gelijkmaker.
+2/-0

 
2 jaar geleden
F deed inderdaad niets anders dan vervelend tijdrekken tot dat moment, dus wat dat betreft was het nog een koekje van eigen deeg. Benfica idem. Het gebeurt normaliter vaak in ons nadeel, maar dan nog voelde dit echt heel slecht om eerlijk te zijn.
+1/-0

2 jaar geleden
Ben benieuwd of die nog te behouden is van de zomer.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Ik verwacht niet dat deze jongen voor Ajax valt te behouden deze zomer.
Hij heeft zich geweldig ontwikkeld en de ervaring van het winnen op de Olympische Spelen goed meegenomen in zijn ontwikkeling.
+2/-0

2 jaar geleden
Dit drijft de prijs alleen maar op. Antony gaat straks in de zomer weg voor een heel mooi bedrag.
+3/-0

2 jaar geleden
Zal wel weg gaan van de zomer. En dan minimaal 60 miljoen. Laat ons niet gek maken dat hij weg gaat voor een appel en een eitje. Net als diverse spelers al weg zijn . Vast houden aan 60 miljoen
+2/-1

2 jaar geleden
Ondanks bakken met kritiek op deze Ajax site over alles wat Antony verkeerd deed of niet kan heeft deze speler zich gewoon heel goed ontwikkeld.
Vandaar ook dat hij zich in de selectie van Brazilië gespeeld heeft en zijn transferwaarde ongeveer het driedubbele is van het aankoopbedrag. Er is niet voor niets veel belangstelling voor hem uit de echte top.
Dus of de Europese top en de fans van hem zien het helemaal verkeerd of degene bij wie het glas altijd maar weer half leeg is moet eens een keer positief ergens naar kijken.
+4/-0


Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.212 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

annex avila berghuis bergwijn bertjek boomen brobbey chaotisch elsimao farioli godts hato henderson inverted janse jim jong kaplan kiki kroes linkspoot mika mislintat olympiakos sevic skimovic sneer sosa sutalo wijndal