Transparent
Inloggen
Sluiten

'Meerdere clubs benaderden Erik ten Hag, langer verblijf bij Ajax ook nog niet uitgesloten'

24 maart 2022 10:40 - Algemeen Dagblad
Foto: Pro Shots

"Meerdere clubs benaderden Erik ten Hag, langer verblijf bij Ajax ook nog niet uitgesloten"; image source: Pro Shots

Vanuit het kamp van Erik ten Hag is tegenover het Algemeen Dagblad bevestigd dat de trainer maandag heeft gesproken met Manchester United. Het gesprek met de Engelse recordkampioen verliep goed, maar een vertrek bij Ajax is niet helemaal uitgesloten. Bovendien is Ten Hag in de afgelopen maanden al door meerdere clubs gepolst en benaderd.




Tags

hag benaderden gepolst

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
In de titel staat "langer verblijf bij Ajax ook nog niet uitgesloten" in de tekst staat "een vertrek bij Ajax is niet helemaal uitgesloten". Ik mag hopen dat hij blijft en verder gaat met het goede werk dat hij doet. Daarbij is het wel te hopen dat er een waardig vervanger voor Overmars komt, want een goede wisselwerking is wel nodig om te blijven bouwen aan onze club.
+5/-1

2 jaar geleden
Mag van mij vertrekken. Gebruikt zijn bank amper, heeft zijn lievelingen (Blind/Berghuis, weet de spelers niet meer te raken tegen het rechter rijtje en grossiert zo nu en dan in gezwetst.
Is prima voor Ajax geweest de afgelopen 3.5 seizoenen maar de koek is nu gewoon op. Laten we ten Hag een afscheid gunnen door de voordeur want heeft het wel meer dan prima gedaan in het verleden bij ons. Zou zomaar kunnen dat we ten Hag via de achterdeur Ajax zien verlaten in de toekomst en dat zou zonde zijn.
+3/-2

 
2 jaar geleden
Dan moet die bank maar beter zijn dan de basis 11.

En kennelijk zijn Unuvar en Taylor gewoon niet goed genoeg voor het niveau kwartfinale CL.
+2/-3

 
2 jaar geleden
Hoe weet je dat beiden niet goed genoeg zijn?
+1/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Omdat ze niet spelen

En nog Michael Reiziger, Winston Bogarde óf Erik ten Hag denkt daar anders over
+1/-1

 
2 jaar geleden
Dat ligt toch niet aan Unuvar, Taylor, Tagliafico etc.?! :denk

Dat ligt aan Ten Hag die ze niet laat spelen.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Nee dát is onzin.

Dat is een beslissing van de gehele technische staf. En van wat ze trouwens hebben laten zien klopt die visie ook.

Want ook in Youth League en Jong Ajax hebben ze hun stempel niet kunnen drukken.

Het is gewoon niet genoeg.
+1/-1

 
2 jaar geleden
" (...) Het is gewoon niet genoeg"

Tja, en hoe komt dat dan ... ?

Misschien is het een idee om (in de jeugd) trainers aan te stellen die spelers beter maken.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Als ze niet spelen, kan je nog geen oordeel vellen over ze.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Natuurlijk wel.

Ze zijn gewoon niet goed genoeg.
En als zij al niet goed genoeg zijn, zegt dat iets over de rest van wat er rondloopt in jeugd.
+1/-1

 
2 jaar geleden
Sorry hoor, maar omdat Ten Hag ze niet opstelt is geen enkel bewijs. Taylor deed het naar behoren, uitstekend zelfs, maar Ten Hag gebruikt hem sindsdien nooit meer. Ten Hag wie twee jaar terug dacht Blind is beter dan Martinez centraal achterin, Labyad is onze nieuwe beste centrumspits en Blind is een betere linksback dan Tagliafico, en ohja, Klaiber is de op 1 na beste rechtsback van de Eredivisie. Ja, nee dus. Je kunt niet oordelen puur omdat ze niet spelen.
+4/-0

 
2 jaar geleden
Taylor is gewoon niet goed genoeg.

Niet in het eerste en ook niet in Jong Ajax.
Dat kan hij en zn vriendin vervelend vinden maar zo is de situatie nu.
+1/-4

 
2 jaar geleden
Taylor is een betere voetballer dan Alvarez.
+2/-0

 
2 jaar geleden
De geweldenaren die er nu wel in staan zijn ook niet van het niveau kwartfinale CL, anders zouden ze die wel gehaald hebben.

Zelfde soort "logica".
+1/-0

 
2 jaar geleden
Sowieso, er is nogal een verschil om jeugd te laten spelen in de Champions League of ze meters te laten maken in de Eredivisie. Unuvar doet het gewoon goed in Jong, uitstekend in de kleine ruimte. Had je best kunnen gebruiken in al die puntverlies wedstrijden.
+1/-0

2 jaar geleden
Van mij mag hij blijven. Beter voetbal dan onder bosz en de boer en menig tegenstander in de cl.
+3/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Nou dit. Het succes van Bosz was vooral te danken aan een in bloedvorm verkerende Bertrand Traore en de ultieme piek van eendagsvlieg Kesper Dolberg.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Van mij mag hij blijven. Beter voetbal dan onder bosz en de boer en menig tegenstander in de cl.

Het is bijna april en we staan nagenoeg gelijk met PSV, een middelmatige ploeg uit de Mickey Mouse competitie. Al weken wordt het kampioenschap op het spel gezet.
Nee, er is beter materiaal dan Ten Hag.
+2/-1

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Soms breng jij me in verwarring.

Nu gaat het ineens weer over het verschil in punten met PSV. Maar op een ander moment interesseren punten jou ogenschijnlijk niets en ga je individuele actie.

Zijn er betere trainer dan Ten Hag? Waarschijnlijk. Maar dan zit je wel meteen in categorie Pochetino, Tughel en Ancelotti. En dit categorie ga je echt niet krijgen, een dus ga je er straks alleen maar op achteruit.

Tenzij je een PSV supporter bent.

Maar goed, dan moet je het straks doen met een zwakke selectie en van Nistelrooy.

Nee, laat Ten Hag maar lekker blijven.
+2/-0

 
2 jaar geleden
"Soms breng jij me in verwarring. (...) "

Dat is dan maar zo. Ik heb geen invloed op wie mijn quotes leest en de wijze hoe zij teksten interpreteren.

" (...) Nu gaat het ineens weer over het verschil in punten met PSV. Maar op een ander moment interesseren punten jou ogenschijnlijk niets en ga je individuele actie. (...) "

Het gaat niet direct om het verschil in punten maar de aanleiding en totstandkoming daarvan. Dat is zeer beschamend, onacceptabel en zeer zorgelijk.
+1/-1

2 jaar geleden (gewijzigd)
Teveel wijzigingen is nooit goed. Onana, Gravenbergh, Tagliafico, Mazraoui, Danilo, Brobbey, Haller en Antony zijn zo maar spelers die van de zomer gaan vertrekken of niet terugkeren.

Tel daarbij op het vervangen van een TD én trainer en je begint ongeveer opnieuw.

En opnieuw is niet altijd beter.

Ik zou graag zien dat hij blijft, want met deze exodus aan spelers waagt geen enkele andere toptrainer zich aan een dergelijke klus.

En dus krijg je er geen toptrainer voor terug.
+3/-0

 
2 jaar geleden
En Ten Hag speelt geen enkele rol in het vertrek van al die spelers? Ik heb zelden mee gemaakt dat zoveel spelers ineens wegwillen bij Ajax. En ik lees voldoende artikelen over slechte relatie tussen speler en Tan Hag.
+2/-2

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Van al deze spelers die ik noem zijn slechts Brobbey en Tagliafico geen basisspelers.

Onana had z'n besluit al genomen nog voordat hij geschorst werd. Dat was wederzijds want Ajax wilde hem eigenlijk al in de zomer van 2021 verkopen.

Dus nee. Ten Hag speelt geen rol in de exodus van spelers.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Ten Hag neemt geen enkele maatregelen richting spelers wie niet willen verlengen en ineens loopt iedereen (bij wijze van spreken) gratis de deur uit en willen veel spelers vertrekken. Tagliafico en Klaassen zijn vaak ontevreden over Ten Hag. Lang ging heel makkelijk en snel voor peanuts weg, omdat Ten Hag gevoelloos zei: je moet Tadic uit de basis spelen. Terwijl Noa op alle vier aanvallende posities uit de voeten kan. Botman kreeg ook geen kans. Mazraoui wilt weg, gratis en zonder enige twijfel. Brobbey ging ook voor nop weg, zeker toen Haller kwam. En nu blijkt Brobbey te houden van Ajax. Rensch is ineens hopelijk uit vorm na maanden amper minuten te krijgen, terwijl hij kei veel indruk maakte het seizoen ervoor. Taylor viel geweldig in met een goal en een assist als die niet werd gemist door ik geloof Tadic. Ten Hag denkt korte termijn, heeft favorietetjes zoals Blind. Ten Hag had meer dan een jaar langer de tijd nodig dan de meeste Ajax fans dat Martinez de beste links centrale verdediger is en niet Blind. Nu is Tagliafico slachtoffer en kan Blind het niet hebben dat hij door Ten Hag werd gewisseld voor diezelfde Tagliafico. Misschien was Blind met name ontdaan door het applaus van het publiek, maar evengoed is deze situatie door Ten Hag gecreëerd. Dat we veel goede jonge talenten hebben in Jong maar ze amper te zien krijgen, valt evengoed onder het korte termijn denken van Ten Hag gebaseerd op favoriete spelers te hebben. Hoevaak ik wel een artikel heb gelezen dat Ten Hag geen of amper contact houdt met zijn spelers wie hij laat rotten op de bank. En ga zo maar door. Nee, Ten Hag speelt geen enkele rol in de ontevredenheid van vele spelers, de hopeloze vorm die het veroorzaakt, de vele miskopen van voormalig FC Utrecht spelers en het gevoel van onrechtvaardigheid in het selectiebeleid van meneer.
+3/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Blind kán het ook gewoon niet meer belopen!

En er is een groot verschil tussen spelers en kans geven en overleven in de CL.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Ja en toch Blind blijven opstellen. Je geeft ook redenen waarom Tan Hag niet altijd de beste spelers opstelt, maar toch verdedig je hem blindelings.
+1/-0

 
2 jaar geleden
" (...) En ik lees voldoende artikelen over slechte relatie tussen speler en Tan Hag. (...)"

Ik niet. En ik verwacht ook niet dat het daar aan ligt.

Ik denk wel dat spelers zijn uitgekeken op Ten Hag. Hij maakt individuele spelers niet meer beter, beperkt ze in hun kwaliteiten en het elftal als geheel is daardoor ook over zijn top.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Als spelers uitgekeken zijn op de trainer, dan is per definitie de relatie tussen speler en trainer niet optimaal.
+1/-0

 
reactie verwijderd

 
2 jaar geleden
" (...) Als spelers uitgekeken zijn op de trainer, dan is per definitie de relatie tussen speler en trainer niet optimaal (...) "

Daar heb je gelijk in, dat ben ik met je eens.
+3/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Nou dat denk ik niet.

Ik denk dat die spelers het maximale contact zijn beloofd en hebben gekregen.

En nu is de financiële koek/exposure op.

Er is voor die spelers niets meer te halen bij Ajax.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Je denkt... oké dan. Raar dan dat ik zoveel verschillende mensen het tegenovergestelde heb horen zeggen van de speler zelf tot de vrouw ervan.
+1/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Die vrouw die speelt niet bij Ajax, toch?

En als die spelers zijn uitgekeken op Ten Hag, waarom gaan ze dan weg? Waarom wachten ze niet op de nieuwe Ajax trainer?
+1/-0

 
2 jaar geleden
Ik snap de zin niet. Kort gezegd: Ten Hag verlaat een zinkend schip welke hij mede heeft veroorzaakt, wat schrikken is als je kijkt hoe goed Ajax in kalenderjaar 2021 heeft gepresenteerd, hoe ondermaats het nu is en wat in de zomer overblijft van de hudige selectie. Een trainer speelt daar een rol in, niet waar?
+5/-0

 
2 jaar geleden
'' Hij maakt individuele spelers niet meer beter... ''

Interessante constatering. Zou in het algemene plaatje het een vooruitgang zijn als Wim Jonk en Dennis Bergkamp worden gerehabiliteerd voor De Toekomst..?
+1/-0

 
2 jaar geleden
Link eens naar wat van die artikelen aub.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten mislintat oranje passeren ramaj rensch schaduwspits sevic sosa stilstand sutalo tahirovic taylor vos