Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ajax gaat zich harder opstellen bij aflopende contracten'

22 maart 2022 22:15 - VI.nl
Foto: Pro Shots

"Ajax gaat zich harder opstellen bij aflopende contracten"; image source: Pro Shots

Voetbal International meldt dat Ajax zich harder op gaat stellen bij aflopende contracten van de spelers. Nadat Brian Brobbey vorig seizoen transfervrij vertrok, zullen na dit seizoen Noussair Mazraoui en André Onana op dezelfde manier de club gaan verlaten. Wat Ajax betreft is dit afgelopen.

De club heeft voor de winterstop al laten weten dat het zich harder op gaat stellen. Spelers tekenen of bij of vertrekken voor hun laatste contractjaar. Ryan Gravenberch en Nicolás Tagliafico lijken de eerste spelers die op die manier deze zomer verkocht lijken te gaan worden. Ook Remko Pasveer, Sean Klaiber en Daley Blind hebben nog een contract tot 2023.

Meer op VI.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

blind brobbey contractjaar gravenberch klaiber mazraoui onana pasveer remko sean tagliafico

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Blind en Klaiber verkopen. Pasveer mag nog een jaartje blijven; daar zit niet veel restwaarde in en is goed erbij te hebben.
+1/-0

2 jaar geleden
Behalve dat je klaiber en pasveer niet te verkopen zijn.
+1/-0

2 jaar geleden
Er zijn gewoon een aantal die Ajax verlaten behalve die 3 al genoemd ook Labyad is klaar met zijn contract , Hij kwam ook niet aan bod de laatste rijd terecht of onterecht dat laat ik maar in het midden. En misschien zijn er nog wel een paar andere.
+1/-0

2 jaar geleden
Tuurlijk, dit hoorde we 3 jaar terug ook al.
+2/-0

2 jaar geleden
Bij Ajax zijn ze zowel op het veld als daarbuiten nogal hardleers !
+1/-0

2 jaar geleden
Hoe lang heeft blind nog contract ??? Als Ten hag weg gaat zullen wij allemaal hopen dat hij Labyad- Klaiber- mag blind ook meenemen en tadic over een jaar. Het zal goed zijn dat daar wat aangedaan worden. Bij ajax opleiding leren voetbalen naam voor buitenland maken en dan gratis de deur uit gaan en miljoenen vangen en ajax niets
+1/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Heb jij enig idee waarom Blind bij Nederlands elftal zit? Denk je dat het met zijn vader te maken heeft?

Daarnaast staat in het artikel vrij duidelijk dat Blind nog een contract heeft tot 2023.
+1/-0

2 jaar geleden
Goed idee, alleen lastig dat je de minder goede spelers niet kwijt raakt. Hebben vaak een behoorlijk salaris en een overstap in laatste jaar is dan niet perse aantrekkelijk. Oplossing: laatste jaar van contract het salaris een stuk minder. Dan wordt bijtekenen of naar een andere club ineens veel aantrekkelijker.
+1/-0

2 jaar geleden
Bij sommige spelers is het al mooi als je hun salaris niet meer hoeft te betalen en je eindelijk van ze af bent.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.253 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey elsimao gaal godts goedkopere hato henderson hlynsson jong kaplan kiki kroes mannsverk mislintat praag rensch rulli rvc sevic sosa sutalo tahirovic taylor twente vos wijs