Transparent
Inloggen
Sluiten

Ook Jurriën Timber kampt met een blessure

21 maart 2022 21:14
Foto: Pro Shots

Ook Jurriën Timber kampt met een blessure; image source: Pro Shots

Ajax blijkt nog meer blessuregevallen opgelopen te hebben tegen Feyenoord. Bondscoach Louis van Gaal maakte maandag op de persconferentie bekend dat ook Jurriën Timber geblesseerd is. De verdediger zit wel bij de selectie van Oranje omdat het Nederlands elftal in een andere formatie gaat spelen. "Nu kan hij kijken en luisteren wat er gezegd wordt", aldus Van Gaal.

De bondscoach ging verder: "Ik hoop dat hij er de hele week bij zal blijven. Iedere dag zal er een evaluatie van de training plaats vinden om iedereen duidelijk te gaan maken hoe we het willen hebben."

Ryan Gravenberch is een opvallende afwezige in de selectie van Oranje. Van Gaal legde uit dat de voornaamste reden het kwalificatieduel van Jong Oranje is. "Zij spelen tegen Zwitserland en die staan bovenaan. Ik ben er voor het hele Nederlandse voetbal en niet alleen het Nederlands elftal", zo gaf hij aan. "Ryan en ook Devyne Rensch kunnen het voortouw nemen om Zwitserland te verslaan. Dat heb ik hem ook gezegd. Daar is hij niet altijd blij mee, maar het is ook een test voor hem. Deze ervaring op jonge leeftijd meepikken is fantastisch."
Discussieer mee op de forums


Tags

gaal oranje timber zwitserland afwezige blessuregevallen feyenoord gravenberch jong meepikken rensch voortouw

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Toch heerlijk een bondscoach van de oude stempel die de jonkies op hun plaats durft te zetten. Het voortouw nemen in Jong Oranje zal Gravenbech meer doen dan tussen de teveel betaalde bankzitters in het grote Oranje gaan spelen.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Hij wil toch ook een teveel betaalde bank zitten worden bij bayeren?
+2/-0

2 jaar geleden
Oke laat ze maar niet mee spelen. SPAAR ze voor ajax kunnen ze niet missen. Blind mag je komend weekend wel 7 wedstrijden laten spelen als die 7 wedstrijden er echt waren dan zorgt v Gaal en zijn vader dat hij er 7 instaat. Wat een drama. En dan schrijft blind hier dat de mensen hem onder waarderen .Echt zielig van blind. Blind is echt Blind. Ik wil er wel bij zeggen dat hij echt goed is geweest voor Ajax .Misschien minder door zijn hart problemen maar dat moet hij toegeven en in zien dat het echt niet meer kan .ik denk dat hij miljoenen heeft. En als hij verstandig was geweest hij zich hiervoor verzekerd dat weet ik dus niet. Van Basten was wel verzekerd toen met zijn enkel.
+2/-2


Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.215 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

akpom berghuis bertjek boomen branco brobbey elsimao engeland excelsior farioli hato hlynsson janse jim jong kaplan kiki koeman kroes linksbuiten medic rosario sevic sosa sutalo tahirovic tegengoals traore weghorst wijndal