Transparent
Inloggen
Sluiten

'Bayern München biedt 25 miljoen voor Ryan Gravenberch'

21 maart 2022 10:47 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

"Bayern München biedt 25 miljoen voor Ryan Gravenberch"; image source: Pro Shots

De Telegraaf meldt dat Bayern München een bod heeft uitgebracht op Ryan Gravenberch. De Duitse topclub wil 25 miljoen euro betalen voor de middenvelder. Ajax heeft laten weten dat het 35 miljoen wil hebben. Een dag na de wedstrijd tegen Benfica vond een gesprek plaats tussen een delegatie van Ajax en Bayern. Op korte termijn zal er een vervolggesprek plaats vinden.

Gravenberch zou zelf al gekozen hebben voor een vertrek naar Bayern en om die reden zijn de onderhandelingen over een contract definitief stop gezet. De middenvelder zou enthousiast zijn over het plan die de Duitse grootmatcht met hem heeft.

In de ogen van Bayern is de vraagprijs van Ajax buitensporig. Volgens De Telegraaf is het niet uitgesloten dat de Duitsers aan Gravenberch gaan vragen om zijn contract uit te dienen zodat hij transfervrij de overstap kan maken indien Ajax vast blijft houden aan deze prijs. Gravenberch heeft zelf steeds aangegeven dat hij sowieso niet transfervrij zal vertrekken.

Update 21-03 10:47: Volgens transferexpert Fabrizio Romano heeft Bayern München een vast bedrag van 15 miljoen euro geboden met nog eens 10 miljoen euro aan bonussen. Ook Romano meldt dat het al vaststaat dat Gravenberch zijn contract bij Ajax niet gaat verlengen.

Meer op Telegraaf.nl




Tags

bayern gravenberch romano telegraaf benfica buitensporig delegatie fabrizio grootmatcht transferexpert vaststaat vervolggesprek

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Nou krijgt Ajax de rekening dat ze rode cijfers schrijven, ze moeten wel verkopen. Zal voor 27 miljoen vertrekken met een clausule erin van 10%
+1/-0

 
2 jaar geleden
1) Hij wil niet verlengen;
2) vorig jaar een verlies van 40 miljoen geleden ... oh nee het waren er maar 6. Als het in de Telegraaf staat moet je het altijd met een zak zout nemen.
+1/-0

2 jaar geleden
Ah, het stappenplan uit raiola’s white paper: Stap 1, ik wil niet transfervrij weg, en zal hier nog jaren spelen, stap 2: dit zou mijn laatste seizoen kunnen zijn, maar ik wil niet weg hoor, stap 3: Ajax waardeert me niet. Stap 4: transfervrij weglopen.
+5/-0

 
En un momento dado (geschorst)
2 jaar geleden
Tsja, we gaan het zien. Als Gravenberch zich aan zijn belofte houdt gaan Ajax en Bayern er vast uit komen.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Gravenberch speelt een smerige spelletje door te zeggen dat hij niet Transfervrij wil vertrekken. Hierdoor lijkt het of hij punten scoort bij Ajax en de aanhang, maar eigenlijk zegt hij dat hij dit jaar wil vertrekken. Gaat zeker niet bijtekenen en zet Ajax hiermee voor het blok. Laat maar gaan voor 25 miljoen.

Goede voetballer, maar nog lang niet klaar voor het grote werk, maar ziet inmiddels alleen nog maar $-tekens.

Verdient wat mij betreft ook geen groots afscheid. laat maar lekker via de achterdeur naar München gaan.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Nee, alleen Ajacieden verdienen dat, niet de passanten.
+3/-0

2 jaar geleden
Groot talent en het moet maar eens afgelopen zijn dat Ajax als uitverkoopclub word beschouwd door de buren. Gravenberch is een enorm talent. Bayern heeft al gezien dat ze hem vijf jaar later voor het dubbele, of driedubbele bedrag kunnen doorverkopen. Begin maar bij €50 miljoen. Dat compenseert een beetje wat Ajax aan inkomsten misloopt voor Mazraoui. Deze topper loopt binnenkort gratis de deur uit. Hoe krijgen ze het voor elkaar??? Enorme idiote fout dit.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Groot talent? Ik ben eigenlijk best blij dat Taylor mooi mag doorschuiven.
+4/-1

 
2 jaar geleden
Daar verschillen we dan van mening over. Ik vind überhaupt dat als Ajax voor een deel aan een nieuwe ploeg moet bouwen, eigen jeugd de voorkeur verdiend. Niet weg mogen. Naast 19e jarige Gravenberch, 20 jarige Timber deze zomer laten bij tekenen. Anders loopt over een jaar Ajax weer het risico tegen een volgend Mazraoui scenario aan te lopen.

Taylor hoort zeker meer te spelen. Ben verder benieuwd wat er met een mogelijke nieuwe trainer? met Blind gaat gebeuren. Als linksachter kan hij het moeilijk allemaal meer belopen en gifkikker Tagliafico wil helaas vertrekken. Links en rechtsback positie best zorgzaam tenzij Rensch komende periode een boost maakt.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Timber laten gaan? Dan heb je ook direct geen verdedigende kwaliteit meer... We hebben door zijn afwezigheid meerdere wedstrijden verloren. Ja, wij verschillen inderdaad van mening ja.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Nee, wat betreft Timber zitten we op een lijn. Niet wat Gravenberch betreft. Ik schreef dat;

''Naast 19e jarige Gravenberch, 20 jarige Timber deze zomer laten bij tekenen''

...anders loopt over een jaar Ajax weer het risico tegen een volgend Mazraoui scenario aan te lopen dat Timber volgend jaar niet wil bijtekenen en ook gratis de deur uit loopt.
+1/-0

2 jaar geleden
Zal wel tussen tussen in komen dus 30 en extra premies. Zal wel moeten en wie is de volgende Anthony ??? Ik hoop blind met een strik erom. Snap niet dat hij bij het nederlands elftal zit. Zal wel door zijn vader komen ??? Maar ook clasie snap ik niet.
+3/-0

 
En un momento dado (geschorst)
2 jaar geleden (gewijzigd)
Oranje is een lachertje. Zowel de spelers als de hele entourage van trainers en bobo's. Koeman gaat, Van Gaal komt. Van Gaal gaat, Koeman komt. En wanneer gaat Koeman weer? Als er weer een treintje voorbij komt, het trainerschap van MVV ofzo? Wat een klucht. Over en sluiten met dat café elftal alsjeblieft.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Ja lekker...

Wat mij betreft spoedig Gravenberch, Timber en Antony laten bijtekenen. I.P.V. jonge talenten verkopen. Als we niks overhouden voor de toekomst van Ajax 1 kunnen we maar beter weer een honkbalclub worden.
+1/-0

2 jaar geleden
Waarom laat Mino Wijndal weer een jaar bijtekenen bij AZ en Ryan moet persé weg.....?

Is toch niet te geloven? Smeerlap.
+2/-0

 
En un momento dado (geschorst)
2 jaar geleden
Ik denk omdat er niemand in Europa geinteresserd is in Wijndal. Er valt dus niks te verdienen voor Raiola, dus mag hij blijven zitten.
+1/-0

2 jaar geleden
Goede sier maken met miljoenensalarissen en tegelijkterijd Ajax afzetten met nog niet eens 25 miljoen ineens maar met 15 miljoen en hooguit10 miljoen uitgesmeerd over meerdere jaren.
+1/-0

2 jaar geleden
15 Mio? Alleen uitlachen en ze zeggen dat ze mogen oprotten. Klote club
+1/-0

2 jaar geleden
Naast wel 10 Mio salaris per speler geven van Ajax. Helemaal gestoord die gasten.
+1/-0

2 jaar geleden
Ryan moet natuurlijk eigenlijk minimaal het dubbele opbrengen, maar Raiola.... Die laat hem anders gewoon een jaartje blijven.
+1/-0

2 jaar geleden
Hoewel het bedrag natuurlijk veel te laag is, strik er omheen en op de trein naar München sturen. Het is een nieuwe trend dat spelers blij hun contract uitzitten en het anders betaalde transfer geld als teken geld opstrijken. Het is hun goed recht maar het betuigt van weinig liefde voor de club en meer voor puur eigenbelang.

Ik zit niet in die luxe positie maar ik weet niet of ik het anders zou doen - waarschijnlijk wel omdat ik een fan van de club ben en het liefste zou blijven.

Zoals ik bij Onana al had aangegeven; gewoon weer terug naar de tijd dat je niet meer aan slepen toe komt als je niet wilt bijtekenen voor een jaar - het maakt niet uit wat je dat sportief kost - de lange termijn impact van deze huidige carrousel is veel groter.
+1/-0

2 jaar geleden
Tjah, raiola. Need to say more?
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.274 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn beuker boomen brobbey elsimao eredivisie excuus forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten mislintat oranje passeren ramaj rensch rulli schaduwspits sevic sosa stilstand tahirovic taylor