Transparent
Inloggen
Sluiten

Jurriën Timber: 'Ik zag de overwinning op zich nog wel aankomen'

20 maart 2022 21:55

Jurriën Timber was in gesprek met ESPN vooral heel erg opgelucht. "Ik zag de overwinning op zich nog wel aankomen, want we hadden veel druk en kansen. Ik had zelf ook nog een kans", aldus Timber. "Zij hebben in de tweede helft geen kans meer gehad, dus ik had wel een heel goed gevoel. De eerste helft zag het er alleen echt niet goed uit."

Ajax maakte voor rust een heel zwakke indruk. "We waren sowieso niet goed aan de bal, heel slordig. Maar ook de restverdediging stond een paar keer niet goed en dan krijg je een counter om de oren. Dan krijg je het lastig tegen Feyenoord", zo gaf hij aan. "De organisatie stond een paar keer niet goed en dan krijg je gewoon problemen. Wat er precies niet goed in, zal ik nog terug moeten kijken."

De verdediger was blij dat Ajax toch nog gewonnen had. "We hebben een goede tegenslag gehad en vandaag ook een paar tegenslagen. Ik ben trots op het team dat we nog zijn teruggekomen na zo'n lastige week", zei hij daarover.
Tags

timber counter espn feyenoord opgelucht

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met AjaxAjax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

akpom berghuis boomen branco brobbey elsimao farioli hato hlynsson janse jim jong kaplan kiki kroes linksbuiten mannsverk medic rosario sevic sosa sutalo tahirovic taylor tegengoals traore unuvar vos weghorst wijndal