Transparent
Inloggen
Sluiten

Dusan Tadic: 'Ik had geel moeten krijgen, niet Antony'

20 maart 2022 21:48

In gesprek met ESPN gaf Dusan Tadic aan erg blij te zijn dat Ajax had gewonnen. "De eerste helft was echt niet goed. We maakten heel veel slordige fouten. Dat mag echt niet", aldus Tadic. "Het was heel slordig. Maakten fouten bij de doelpunten en dan maak je Feyenoord alleen maar sterk. Dat is niet wat wij willen."

Ook de start van de tweede helft verliep heel moeizaam. "Maar de laatste dertig minuten waren wel goed", zo gaf hij aan.

Op heerlijke wijze zorgde Tadic voor de gelijkmaker. Hij gaf aan dat hij bewust op doel schoot. "Die keeper stond te ver in de korte hoek, dus toen schoot ik in de andere hoek. Het was een mooie goal."

In blessuretijd werd Antony met twee keer geel van het veld gestuurd. Daar was de aanvoerder het niet mee eens. "Hij had last, dus ik trok hem naar beneden zodat we konden wisselen", reageerde hij daarop. "Het was een rare actie van mij. Danny Makkelie is de beste scheidsrechter, maar hij had mij geel moeten geven en niet Antony."




Tags

tadic antony danny espn feyenoord makkelie slordige

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom begeleiding berghuis bergwijn boomen brobbey chico conceicao consistente dest elsimao engeland factor forbs godts gooide henderson kiki kruisje liverpool metz mikautadze mislintat mum porto sevic sosa steijn sutalo transferbeleid