Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax met vier spelers weer hofleverancier van Oranje

18 maart 2022 12:21 - Ons Oranje
Foto: Pro Shots

Ajax met vier spelers weer hofleverancier van Oranje; image source: Pro Shots

Ajax is weer als vanouds hoflevancier in de definitieve selectie van Oranje. Bondscoach Louis van Gaal heeft voor de oefenduels tegen Denemarken en Duitsland, die beiden in de Johan Cruijff ArenA worden gespeeld, vier Ajacieden geselecteerd. Steven Berghuis, Daley Blind, Davy Klaassen en Jurriën Timber zullen zich komende week in Zeist melden.

Meer op Ons Oranje




Discussieer mee op de forums


Tags

oranje hofleverancier arena berghuis blind denemarken duitsland gaal hoflevancier timber zeist

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


En un momento dado (geschorst)
2 jaar geleden (gewijzigd)
...en daar moeten we kennelijk weer blij mee zijn, die oefenpotjes om des keizers baard. De kans dat je Blind of Klaassen geblesseerd terug krijgt wordt elk jaar groter. Overigens is mij totaal onduidelijk waar ze deze selectie weer aan te danken hebben. Vanwege Klaassen's tomeloze inzet kan ik nog begrijpen, maar volgens mij heeft hij veel te weinig gespeeld. Dat Blind nog steeds in Oranje zit is zo'n beetje alle Ajax-haters een raadsel. Mij inmiddels ook want ik werd nou niet echt blij van wat hij de laatste tijd heeft laten zien. Hetzelfde kan je inmiddels ook van Berghuis zeggen. Ik denk alleen dat Timber op grond van zijn prestaties een (vaste) plek in Oranje verdient.

Maar ik kijk toch echt liever naar Ajax en ik hoop dat ze zondag alle frustratie van zich afspelen en beseffen dat een landskampioenschap nu pure noodzaak is geworden.
+1/-0

2 jaar geleden
Het zijn maar oefenpotjes, dus niet boeiend. Hopelijk komen ze niet geblesseerd terug.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk martha medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal