Ajax Vrouwen slechts gelijk in Den Haag

16 maart 2022 21:26

Ajax Vrouwen slechts gelijk in Den Haag; image source: Pro Shots

Ajax Vrouwen is tegen slordig puntverlies aangelopen. Op bezoek bij ADO Den Haag werd met 1-1 gelijk gespeeld. De hele wedstrijd was de ploeg de betere, maar vlak voor rust kwam het plotseling op achterstand. In de tweede helft kreeg Ajax voldoende kansen, maar alleen Chasity Grant wist in de slotfase tot een doelpunt te komen.

Door het puntverlies heeft Ajax de koppositie in de Pure Energie Eredivisie Vrouwen niet terug weten te pakken. Regerend kampioen FC Twente heeft een voorsprong van één punt. Er zijn nog zes speelrondes te gaan, waarbij Ajax en Twente in de laatste speelronde tegenover elkaar zullen staan.