Transparent
Inloggen
Sluiten

Noussair Mazraoui: 'Het enige wat er mis gaat is dat we niet scoren'

16 maart 2022 00:15

Noussair Mazraoui gaf in gesprek met RTL 7 aan dat Ajax gewoon een goede wedstrijd had gespeeld. "Het enige wat er mis gaat is dat we niet scoren", aldus Mazraoui. "We hebben wel de mogelijkheden gehad. Je hebt soms wedstrijden waarin de bal er niet in wil, maar dan moet je de nul houden. Over de hele wedstrijd hebben we het fantastisch gedaan en dan komt er een kopbal uit een onterechte vrije trap die er in gaat. Het is onverdiend, maar dat is het leven af en toe."

In de kleedkamer na afloop was het erg stil. "We beseffen het nog niet, ondanks dat we zo speelden", zo gaf hij aan. "In de rust zeiden we nog dat we goed bezig waren. Zij wisten niet wat ze moesten doen met de bal en we hadden ze echt bij de keel. We moesten het alleen nog afmaken, maar dat is niet gebeurd."

Mazraoui ging ook nog in op de geruchten uit Spaanse media dat hij al rond zou zijn met Barcelona. "Er is nog helemaal niks rond. Ook nog niet bijna", zei hij daarover. "Je weet hoe de media is. Het is niet altijd waar."




Tags

mazraoui barcelona keel

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.242 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aertssen akpom axel berghuis bergwijn boomen conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter henderson hlynsson jong kiki metz mikautadze mislintat porto ramaj rensch sanchez sevic sosa steijn sutalo topaankoop transferbeleid wijndal