Transparent
Inloggen
Sluiten

Daley Blind: 'In topvoetbal wordt het beslist op kleine momenten'

15 maart 2022 23:57

Daley Blind gaf in gesprek met RTL 7 aan dat de nederlaag tegen Benfica onterecht was. "Maar hoe moeilijk het ook is, in topvoetbal wordt het beslist op kleine momenten en veel op spelhervattingen", aldus Blind. "Dat is ook vandaag weer het geval geweest, want ik heb heel weinig op ons spel aan te merken."

De verdediger vond niet dat er naar de scheidsrechter moest worden gewezen, omdat hij makkelijk floot bij de vrije trap. "Uiteindelijk moeten we in de box ons mannetje staan", zo gaf hij aan. "Natuurlijk verwijt je het op dat moment de scheidsrechter, maar dit is gewoon pijnlijk."

Volgens Blind had Ajax het in de eerste helft zelf al af moeten maken. "We speelden echt goed in de eerste helft", zei hij daarover. "We waren echt op zoek naar de goal en hebben mogelijkheden gehad. Geen echte honderd procent kansen, maar ook in de tweede helft waren we daar naar op zoek. Je moet dan een beetje dat geluk hebben dat hij goed valt, maar we hebben echt wel meer verdiend. We hebben veel beter spel op de mat gelegd en Benfica heeft verder geen enkele keer op doel geschoten."




Tags

blind benfica box

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

balletje berghuis bergwijn bertjek brobbey conceicao dest elsimao engeland excelsior feyenoord gaaei hato henderson hlynsson jong kaplan kiki kroes liverpool lucht metz mikautadze mum potter rensch sevic sosa tadic zucht