Transparent
Inloggen
Sluiten

Klaas Jan Huntelaar: 'Ik ben blij dat ik weer terug ben'

13 maart 2022 18:09 - Ajax.nl
Foto: Pro Shots

Klaas Jan Huntelaar: "Ik ben blij dat ik weer terug ben"; image source: Pro Shots

In een verklaring op de officiële website van Ajax heeft Klaas Jan Huntelaar aangegeven blij te zijn om weer terug te keren in Amsterdam. "Ik ben nieuwsgierig naar wat er de komende periode allemaal gaat gebeuren", aldus Huntelaar. "Ik ben ook bezig met mijn trainersdiploma. De kennis die ik bij die cursus opdoe, komt mij ook van pas bij wat ik bij Ajax ga doen."

Huntelaar gaat verder: "Verder heb ik vooral zin in de samenwerking met de bestaande organisatie, om een bijdrage te leveren aan de onderwerpen waar ik denk kijk op te hebben, maar ook waarin ik me verder wil ontwikkelen."

Algemeen directeur Edwin van der Sar geeft aan dat er altijd contact is gebleven nadat de spits een jaar geleden vertrok naar Schalke 04. "Wij waren op de hoogte van zijn interesses en zijn ambitie om op termijn technisch directeur bij een profclub te worden. Om die reden heeft hij sinds de zomer al een paar keer een kijkje bij ons in de keuken gekregen en zo bijvoorbeeld vergaderingen van de directie en de Raad van Commissarissen bijgewoond", zegt hij daarover.

In overleg met de voormalig topspits wordt een ontwikkelingsprogramma samengesteld. "Daarin gaat hij onder meer zijn licht opsteken bij de internationale scouting onder leiding van Henk Veldmate en krijgt hij een rol bij het technisch overleg over de samenstelling van de selecties van Ajax 1 en Jong Ajax", legt Van der Sar uit. "Het zijn dus allemaal taken met de focus op betaald voetbal. Het mooie aan Klaas Jan is dat hij veel verstand heeft van het internationale topvoetbal, goed over dingen nadenkt en dat hij een duidelijke eigen mening heeft. Ik ben ervan overtuigd dat hij die, ook al is hij nieuw in deze rol, meteen zal geven."

Meer op Ajax.nl




Tags

huntelaar sar bijgewoond cursus interesses jong kijkje nieuwsgierig ontwikkelingsprogramma opdoe opsteken schalke topspits trainersdiploma veldmate vergaderingen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Ik denk dat bijna niemand het een slechte zaak vind dat de "Hunter" weer thuis is.
Ben benieuwd wat dit gaat brengen en kijk er naar uit.
+5/-0

2 jaar geleden
Morgen ook maar direct meespelen? We missen op dit moment de winnaarsmentaliteit van The Hunter wel een beetje.
+1/-0

 
2 jaar geleden
En Van der Sar op goal!
Gemiddelde aantal goals tegen bij Onana is te hoog.
+4/-0

2 jaar geleden
Huntelaar terug en aantal geblesseerden tot Pasveer teruggebracht.
Nu alleen nog Benfica verslaan.
Met een volle Arena erachter !
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers brobbey chelsea elsimao godts hag henderson hlynsson kiki leiderschapskwaliteiten mannsverk nypan overbruggen pasveer ramaj rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor tsjah vos