Transparent
Inloggen
Sluiten

Ryan Gravenberch: 'Lekker dat ik een goaltje meepik'

11 maart 2022 23:00

Hij maakte pas zijn tweede goal van het seizoen maar wat voor één: een schitterend afstandsschot, en dan ook nog eens een erg belangrijke. "Lekker dat ik weer een goaltje meepik", zegt hij bescheiden, "Maar het mocht ook wel, als ik eerlijk ben zat ik er al een tijdje mee."

Als hij naar de goal kijkt op het scherm verschijnt echter een brede grijns: "Ik dacht eigenlijk niet na, hij zit er wel goed in...zo!"

Over de wedstrijd zelf: "In de eerste hebben we gedomineerd maar dan komen we niet goed uit de kleedkamer en valt de 1-2. Dan weet je dat het een lastig wedstrijdje gaat worden. Cambuur-uit, het publiek gaat erachter staan. Ze krijgen dan een oppepper. Ja, ik weet dat het van onze kant uit niet mag gebeuren. Morgen voor de training zullen we eerst wel een meeting hebben."

De winst is echter toch het belangrijkste volgens de matchwinner. "Vorig week was het een beetje drama, deze week weer. Maar we pakken echter twee keer drie punten en daar gaat het uiteindelijk om. Ja, ik speelde vandaag op zes. Als Alvarez er niet is moet ik dat invullen. Je krijgt enorm veel ballen, dat is wel lekker. Het ging vandaag ook best lekker moet ik zeggen. Het liefste speel ik toch vanaf links, daar speel ik al vanaf de jeugd."




Tags

goaltje meepik gravenberch alvarez cambuur drama gedomineerd grijns matchwinner meeting oppepper scherm verschijnt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.273 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat passeren ramaj rensch sevic sosa stilstand sutalo tahirovic taylor vos