Transparent
Inloggen
Sluiten

Daley Blind: 'Tegenstanders willen tegen ons graag een tenniswedstrijd creëren'

11 maart 2022 22:48

Daley Blind had ook een rare pot voetbal gezien. "Ja, echt een wedstrijd met twee gezichten. In de eerste helft heer en meester, echt geen vuiltje aan de lucht denk ik. Ik denk dat we goed in balbezit speelden, lieten de bal goed rondgaan. In de tweede helft hadden we veel te teveel en snel balverlies, we waren veel te gehaast."

Blind vond niet eens dat het aan die 1-2 lag. "Na die goal bleef het een tijdje rustig. Wij creëerden niets maar zij ook niet. Maar dan valt de 2-2 en weet je dat je nog even gas moet geven. Tegenstanders willen tegen ons graag een soort van tenniswedstrijd creëren, dat het op en neergaat. Dat ligt ons niet zo. Wij moeten daarom zorgen lang aan de bal te blijven en zo tot kansen te komen. Aan de andere kant is het wel zo dat je dit soort wedstrijden gewoon moet winnen en als dat dan ook op karakter lukt door een afstandsschot van Ryan dan moeten we het daar uiteindelijk niet meer over hebben. De drie punten zijn binnen en gaan mee naar Amsterdam. Maar het moge duidelijk zijn dat de tweede helft van onze kant zeker niet goed was. Natuurlijk volgt er een nabespreking maar we zijn ook weer geen praatgroep he......"




Tags

blind tenniswedstrijd balverlies creeerden gehaast gezichten heer lucht neergaat praatgroep rondgaan vuiltje

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa steijn sutalo tahirovic taylor vos wijndal