Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax Vrouwen haalt uit in bekerduel tegen Twente

9 maart 2022 21:20
Foto: Pro Shots

Ajax Vrouwen haalt uit in bekerduel tegen Twente; image source: Pro Shots

Ajax Vrouwen heeft met groot machtsvertoon de halve finale van de KNVB Beker gehaald. Op bezoek bij regerend landskampioen FC Twente werd met liefst 1-5 gewonnen. De thuisploeg kwam vroeg in de wedstrijd nog wel op voorsprong, maar na een eigen goal, twee treffers van Chasity Grant en doelpunten van Jonna van de Velde en Romée Leuchter mondde het voor de ploeg van Danny Schenkel uit in een monsterscore.




Tags

twente bekerduel chasity danny grant jonna knvb leuchter machtsvertoon mondde monsterscore romee schenkel

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Is even een serieuze vraag, wie volgt dit? Of gaat er wel is kijken?
+1/-0

 
2 jaar geleden
Ook al is dit voebal van een niveau dat vele malen lager is volg ik alles wat maar met AJAX te maken heeft en dus ook ons vrouwenteam.
+3/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Ik volg de meeste Ajax elftallen en ga regelmatig kijken op de Toekomst. Ik heb wel eens vrijdag de vrouwen, zaterdag de O18, zondag het 1e in de JCA en maandag Jong Ajax bezocht. Het niveau is niet zoals Ajax1 of Jong, maar de vrouwen rollen nauwelijks over de grond na een lichte aanraking en proberen elkaar geen kaart aan te naaien. Sommige van de vrouwen kunnen echt wel voetballen. Pelova, Bakker, Van de Velde spelen makkelijk een tegenstander uit.
+2/-0

2 jaar geleden
Mooi voor de dames! Ik volg het zelf ook niet, eigenlijk volg ik zoals velen alleen het eerste elftal. Ik ben niet tegen het damesvoetbal en weet ook dat het tijd nodig heeft om te ontwikkelen, want ook bij de heren was het helemaal in het begin ook niet van een hoog niveau.

Misschien een idee om het speelveld voor de dames wat kleiner te maken, zodat het wat explosiever is en ook lijkt?
+2/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Hier zou ik ook voor zijn. Veld wat kleiner en de doelen ook. Nu zie je te vaak dat ballen over/langs de doelvrouw heen gaan omdat ze gewoon wat kleiner zijn in vergelijking met mannen. Alsof elk elftal een Lamprou op doel heeft. Wellicht ook 2x40 minuten spelen.

Ik volg wel zoveel mogelijk de andere elftallen, maar dat is de laatste jaren bijna niet mogelijk geweest door corona.
+2/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Het zou denk ik in ieder geval sneller, explosiever en krachtiger uitzien dan het nu is. Je ziet dat ze veel tijd nodig hebben afstanden te overbruggen en dat de bal minder krachtig en strak van a naar b gaat.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Op zich een leuk idee, kleiner veld en kleinere doelen, maar ik denk dat veel clubs dan hun vrouwentak afstoten, want je zal ook velden daarvoor beschikbaar moeten hebben, en clubs hebben daar het geld niet voor. Het gaat als je een paar jeugdteams hebt al gauw om 3 velden. Dat is niet te doen.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afwijzing balletje berghuis bergwijn bertjek brobbey chelsea conceicao derk dest elsimao engeland excelsior gaaei gisterenavond hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes lucht mikautadze mum potter rensch sevic sosa tadic zucht