Transparent
Inloggen
Sluiten

Hattrick Mohammed Kudus tijdens doelpuntrijke zege Jong Ajax

7 maart 2022 22:03
Foto: Pro Shots

Hattrick Mohammed Kudus tijdens doelpuntrijke zege Jong Ajax; image source: Pro Shots

Jong Ajax heeft maandagavond met grote cijfers weten te winnen van ADO Den Haag. Op Sportpark de Toekomst eindigde het duel in een 6-3 overwinning. Mohammed Kudus was met een hattrick de grote man, terwijl Naci Ünüvar tot twee treffers kwam. Ook Danilo wist een doelpunt te maken. Door de zege blijft Jong Ajax ADO voor op de ranglijst, al hebben de Hagenezen twee duels minder gespeeld.
Discussieer mee op de forums


Tags

jong hattrick kudus ado doelpuntrijke danilo unuvar

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Lekker bezig jongens. Ik heb al vaker gemeld om Kudus als pinchhitter te gebruiken zolang Brobbey nog niet inzetbaar is.
+5/-0

1 jaar geleden
Is een natuurlijke voetballer.
Daarvan heeft Ajax1 er niet veel.
Vooral voor het middenveld van belang.
+2/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Denk het ook. Met zijn eerste paar wedstrijden zag je het des te meer. De wijze waarop Kudus een bal aannaam. Het moment er voor zijn directe tegenstander al met gemak weggezette in de loop met één beweging, om vervolgens de bal op een uitstekende manier af te spelen.

Het valt soms lastig uit te leggen. Word het duidelijker als we de beelden er nog een keer bijpakken. Ik weet nog toen ik het zag gebeuren riep, mooi zo, dat heeft die nieuweling alvast mee. Niet alles kun je leren op de training.

Helaas is Kudus nadien wat ingezakt door blessures en mogelijk had hij wat moeite om alle opdrachten goed uit te voeren? Het is ook niet niks als je van een club komt waar het er op alle fronten iets eenvoudiger aan toe ging.

Enfin, Kudus vind ik ook een natuurtalent en laten we hem verder nog niet vergelijken met andere natuurtalenten waaronder Jari Litmanen. Jari stond er destijds vrijwel meteen. In mijn ogen was Jari van het kaliber buitencategorie.

Enfin, Ik geniet met tijd en wijl ook van Regeer en Fitz-Jim. De eerste heeft al een paar keer minuten mogen maken in Ajax 1. De tweede moet na mijn idee fysiek nog wat verder doorgroeien opdat volgens mijn berekeningen over enige tijd de staf van Ajax 1 lastig meer om hem heen kan.

Te minste, nu zeg ik dit wel. Maar voor het belangrijkste gedeelte ligt het uiteraard aan Fitz-Jim zelf, en voor de rest de mensen bij de Ajax opleiding die hun best moeten doen om het aanstormend talent beter te maken. Hopelijk gaat het met Fitz helemaal goed komen want het is soms al genieten geblazen hoe hij speelt. Volgens mij heeft hij ook al aardig knap in de gaten hoe je de wedstrijd moet lezen.
+1/-0

maas1plas (geschorst)
1 jaar geleden
Laat hem met grote ajax mee gaan en als de stand toelaat inzetten voor ervaring enzv dan heb je ook meer kans dat hij zijn contract langer verlengd ????
+2/-0

1 jaar geleden
Kudus is een super groot talent die hoognodig zijn kans moet krijgen in het grote Ajax.
+1/-0


Win met Ajax

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker Betcity.nl en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

alvarez bassey bergwijn blind brobbey conceicao delcampo elsimao eredivisie feyenoord hag heitinga huntelaar jcdebest johnny kaplan kiki miskoop nederland pier positioneel rulli rvc sanchez sar schreuder sjakie tadic ward wijndal