Transparent
Inloggen
Sluiten

André Onana: 'Dit zijn mijn laatste maanden bij Ajax, honderd procent'

6 maart 2022 20:00

In gesprek met ESPN gaf André Onana aan blij te zijn om weer in een volle Johan Cruijff ArenA te hebben mogen spelen. "Ik ben vooral blij met de drie punten, want dat is het belangrijkste", aldus Onana. "Zenuwachtig was ik niet. Ik ben gewend aan deze wedstrijden. Wat anderen zeggen heb ik geen controle over. Ik ben er alleen om de ploeg te helpen. Het belangrijkste is de overwinning. Mensen mogen zeggen of vinden wat ze willen."

De doelman kijkt goed terug op zijn rentree onder de lat de laatste wedstrijd. "Ik voel me goed. Ik speel niet op mijn beste niveau zoals ik een paar jaar geleden wel was. Maar ik word iedere wedstrijd weer beter", zo gaf hij aan. "Ik kan nog steeds in alles beter worden. Ik ben nog jong en moet me nog op heel veel punten verbeteren."

Onana bevestigde wel dat hij na dit seizoen zeker zal vertrekken bij Ajax. "Dit zijn mijn laatste maanden bij Ajax, honderd procent", zei hij daarover. "Ik ben trots op wat ik hier heb gedaan en blij met de successen die we hebben gehad. Ik ben iedereen daar dankbaar voor."




Tags

onana arena espn jong zenuwachtig

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers brobbey elsimao farioli godts gorter hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer ramaj roon rulli shogun sutalo tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos