Transparent
Inloggen
Sluiten

Dusan Tadic: 'Ik had het gevoel dat we nog zouden scoren'

6 maart 2022 19:39

In gesprek met ESPN was Dusan Tadic niet te spreken over het spel van Ajax na rust. "We begonnen niet goed. Twee doelpunten in acht minuten mag niet gebeuren", aldus Tadic. "We hadden beter georganiseerd moeten zijn. Die was niet goed en dit kan niet gebeuren."

De aanvoerder had wel altijd vertrouwen gehouden in de winst. "Ik had het gevoel dat we nog zouden scoren", zo gaf hij aan. "Soms moet je op deze manier winnen. Dit is niet onze manier, maar soms moet het wel zo. Hopelijk niet te vaak. Want het moet veel beter."

Tadic ging ook nog in op zijn veelbesproken interview bij de NOS en zijn uitspraken dat het hem niets zou interesseren. "Natuurlijk interesseert mij dat wel. Ik voel juist heel erg mee met die vrouwen", zei hij daarop. "Ik heb twee oudere zussen en ook twee dochters. Als je zoveel vrouwen hebt, ben je heel gevoelig daarover. Ik bedoelde niet dat het mij niet interesseert, maar dat ik niet weet wat er gebeurt is. Daar kan ik niemand op veroordelen."




Tags

tadic dochters espn interesseren nos zussen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts hato henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht