Transparent
Inloggen
Sluiten

Erik ten Hag: 'Ik denk niet dat Dusan Tadic het zo bedoeld'

6 maart 2022 18:02
Foto: Pro Shots

Erik ten Hag: "Ik denk niet dat Dusan Tadic het zo bedoeld"; image source: Pro Shots

Voorafgaand aan het duel tegen RKC werd Erik ten Hag gevraagd naar de uitspraken van Dusan Tadic bij de NOS over Marc Overmars. "Het is vervelend dat het op deze manier naar buiten komt, maar of het allemaal goed geïnterpreteerd wordt weet ik niet. Dat moet ik met hem bespreken", aldus Ten Hag. "Ik denk niet dat hij het zo bedoeld."

Volgens de trainer vindt ook Tadic het een heel kwalijke zaak. "We hebben er als club ook afstand van genomen", zo gaf hij aan. "Onze gedachten zijn bij de vrouwen, maar natuurlijk vergeten we Marc niet."

Ten Hag gaf daarover aan dat Tadic het heel anders bedoeld zal hebben. "Het interesseert hem wel, maar hij kent de zaak niet. Dat bedoelt hij", zei hij daarover.
Tags

hag tadic geinterpreteerd kwalijke nos overmars rkc

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Niet zo janken. Tadic heeft gelijk. Het intresseerd niemand deze shit, alleen de deug media.
+8/-2

2 jaar geleden
ja hij heeft precies gelijk , hij is niet degene die Overmars veroordelen moet , hij blijft hem dankbaar en steunt hem als een vriend , wat is daar nou verkeerd aan.
+12/-0

2 jaar geleden
Schijnbaar mag je alleen je mening vrij uiten, zolang je exact binnen de lijntjes kleurt. Tadic zei niets verkeerd, maar tegenwoordig is iedereen op zoek naar stokken om mee te slaan.
+9/-0

reactie verwijderd

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Huh? Heb ik iets gemist? Zou je wat meer in detail kunnen treden a.u.b.

(Ik begrijp inmiddels waar het exact over gaat. Reactie niet meer nodig.) Groeten JCdeBest
+1/-0

 
2 jaar geleden
Je bedoelt de blauwgele aanvoerdersband die hij afgelopen donderdag droeg?
+1/-0

2 jaar geleden (gewijzigd)
Zo maar een eindconclusie;

Op de training word waarschijnlijk de laatste tijd minder op mogelijkheden tot scoren getraind dan tijdens de wedstrijden.

Vandaag meer dan 30 doelpogingen. En O wat zijn we blij dat we door een penalty met 3 punten zonder kleerscheuren er vanaf zijn komen. Het zal mij benieuwen waar komende week op getraind word? Feyenoord komt er aan en wat later Benfica.
+3/-0

 
2 jaar geleden
(...) "Feyenoord komt er aan en wat later Benfica."

En Cambuur, Groningen, NEC, AZ en Vitesse.
Allemaal uit-wedstrijden tegen top-10-clubs.
+3/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Dat is daarna van belang. Ergens blij dat Timber en Mazraoui vandaag niet werd opgesteld. Ze moeten straks allebei 100% fit zijn tegen Feyenoord en Benfica. Het belang is groot.

En O ja. Als ik aan Timber denk komt de eerer besproken'nog 2 jaar contract'regeling op deze side bij mij weer boven drijven. Ik hoop voor de zomerstop nog mee te krijgen dat zijn contract verlengt word en opgewaardeerd na bewezen diensten.

Dan hebben we alvast een vooruitgang geboekt in alle opzichten wat de selectie aangaat;-)
+3/-0

 
2 jaar geleden
"Dat is daarna van belang (...)"

Ook in die wedstrijden gaan dezelfde tekortkomingen en onvermogen parten spelen.
Het verdient nu al alle aandacht dat er iets moet veranderen, wil je in die wedstrijden het kampioenschap niet verspelen.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Vind ik ook want het begint beetje bij beetje meer zichtbaar te worden. Mischien aankomende week iet minder hard trainen. Wel afwerken op goal maar las maar alvast een back to school moment in waar Ten Hag als een Michels voor het scherm de klas uitlegt wat een bewustwordingsproces precies inhoud. Ook voor op het veld.

Alles begint met conditie. Daarna volgt dat proces en het ene heeft ten alle tijden met het andere te maken. Iets wat ik de afgelopen weken des te meer heb gemist bij Ajax 1.

Neem Gravenberch en met zijn 19 jaar zal ik me inhouden. Gezien zijn prestaties speelt hij bij vlagen uitstekend maar als je dan wakker word geschud door een ESPN bericht dat Gravenberch tot dus ver nul keer op doel heeft geschoten, en dan hebben ze het nog niet over een aantal goede assists. Voor zijn positie kan dat eigelijk, ofschoon normaliter niet.

Ik acht in dit geval niet uitgesloten dat als Johan Cruijff zou spreken dat iedereen in principe mag blijven. Er hoeft niemand weg. Er is alleen maar een kleine omzetting nodig.
+1/-0

 
2 jaar geleden
(...) "Alles begint met conditie." (...)

Niet mee eens. Alles begint met technische balvaardigheid, intelligentie en inzicht.


" (...) Ik acht in dit geval niet uitgesloten dat als Johan Cruijff zou spreken dat iedereen in principe mag blijven. Er hoeft niemand weg. Er is alleen maar een kleine omzetting nodig."

Wie is in staat om die kleine omzetting te doen?
Die drie musketeers van nu kennen alleen 'plan A'.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Jawel maar als je geen conditie hebt ben je technisch nergens. Het ene heeft dus met het andere te maken.

Nu ik vandaag ook weer zie dat het met de conditie redelijk goed zit denk ik, dat Ten Hag meer moet werken aan de weerbaarheid.

Onlangs bij rondo hoorde ik Marco van Basten nog een mooi verhaal vertellen over Johan Cruiff die op de terugweg naar Amsterdam wilde stoppen. Iedereen moest de bus uit omdat Johan een oprit in aanbouw zag waarbij hij het wel een goede oefening vond dat de selectie in het zand de oprit naar boven toe kon hardlopen.

Geniale zet in mijn ogen. Eerder en met het verlies tegen Go Ahead had ik voorgesteld dat het geen slechte zaak zou zijn als de selectie voortaan door weer en wind op zijn fiets maar na de training komt. Laat de auto bij deze maar staan.

Te minste, als Ajax gelooft dat het de CL finale kan halen? Bereid je er dan ook goed op voor.
+1/-0

 
2 jaar geleden
"Jawel maar als je geen conditie hebt ben je technisch nergens. Het ene heeft dus met het andere te maken. (...)"

Jazeker, maar mijn inziens begint het niet met conditie. ;)

Ihattaren is niet aangetrokken vanwege zijn conditie.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Ha ja knap bedacht Fier Kien, en voor de rest moet Ihattaren nog even aan zijn conditie werken om later zijn kunsten te kunnen vertonen op het veld.

Hopelijk vind je het verder niet erg dat ik deze keer het gelijk aan mijn zijde heb.
+1/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Ja helaas moeten we dat concluderen. Plan A lijkt bovendien heilig verklaard. Zo zagen we gisteren geregeld vijf man in de spits op stomen met de vleugelverderdedigers er vlak achter. RKC profiteerde van de ruimtes op de counter.

Mqar goed, ongelovelijk eigelijk dat er geen plan B, of desnoods C is. Als Ajax denkt dat ze in de CL ver kunnen komen? dan ben je voor dat niveau eigenlijk aan je zelf verplicht om meerdere plannen/ systemen, uit te kunnen voeren. En dan mogen we ergens blij zijn dat Benfica de tegenstander is, want tegen clubs als Bayern of Manchester City word het een ander verhaal.

Ik mag daarom hopen dat de staf bij Ajax van het RKC scenario geleerd heeft?? Zo niet kan plan A tegen Benfica wel eens vervelend gaan opbreken.

Ik hou niet van vooruitkijken maar stel bij deze alvast voor dat Ajax als vanouds snel de openingstreffer maakt, waarna Ajax zich terug trekt op eigen helft. Laat Benfica maar komen om hun sterkste wapen, de counter, er uit te halen. Met de ruimtes die ontstaan kan Ajax zelf aan de counter om het af te maken. Dan geef je de gasten een koekje van eigen deeg.

Dan acht ik de kans groter dat het 2-0 word dan dat de gelijkmaker valt. Breekt meteen de tijd aan om Blind er uit te halen. Tagliafico er in. Taglio heeft iets meer pit en snelheid om de diepte in gestuurd te worden dan Blind.

Onder meer Martinez is prima in staat om bij de volgende counter een diepte pass te versturen. Met Antony heb je nog een groter wapen in huis. Maak er dan ook optimaal gebruik van. Val niet weer terug in je eigen valkuil zoals we gisteren ook tegen RKC weer hebben kunnen zien.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Ja uiteindelijk kan ik er ook niet omheen. Mogen ze er morgen alvast aan gaan werken.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Ja, het wordt linke soep.
Voor PSV zie ik nog maar twee potentiële obstakels: Utrecht-uit en Feyenoord-uit. Waarbij de laatste wedstrijd pas op de 32e speeldag is. Met andere woorden: als ze in Rotterdam nergens meer voor spelen geven ze de puntjes kado.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Gek genoeg maak ik me daar minder zorgen over. Tegen lastige tegenstanders staan ze er juist vaak wél. Tis tegen de kleintjes, vooral de fanatieke, dat het dit seizoen mis gaat.
+2/-0

2 jaar geleden (gewijzigd)
Tadic toont zich een ware vriend. Vrienden steun je door dik en dun en ga je niet als een schaap laten vallen omdat de rest dat ook doet.


Het is trouwens "bedoelt"
+4/-1

2 jaar geleden (gewijzigd)
Ach, ach, ach, wat laat de NOS zich weer kennen bij Studio Voetbal met hun anti-Ajaxsentimenten.

Jammer dat er geen instantie is die dat walgelijke gedrag groot uitlicht en ze wat meer belachelijk maakt dan ze zelf al doen.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Ergens is het te hopen dat het een keer naar buiten komt dat Arno Vermeulen zich schuldig heeft gemaakt aan grensoverschrijdend gedrag. Niet voor de vrouwen, of meer waarschijnlijk de mannen in kwestie, maar wel om deze hetze te stoppen.
+2/-0

 
2 jaar geleden
(...) "Ergens is het te hopen dat het een keer naar buiten komt dat Arno Vermeulen zich schuldig heeft gemaakt aan grensoverschrijdend gedrag. (...)"

Ik vond het optreden van gisteren al 'grensoverschrijdend gedrag'.
En ook die van Ramshorst met zijn redactie moeten genoemd worden.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Ik heb de uitzending wat later gezien. Te triest voor woorden wat Arno er weer allemaal van vind. Gelukkig zit er dan een knop op de afstandbediening waarmee je zijn bagger kan doorspoelen.
+1/-0

2 jaar geleden (gewijzigd)
Wat een gezeik joh, NOS, AD, NRC, Telegraaf elk dingetje pakken ze krapachtig beet om een rel bij Ajax te veroorzaken.

Ik vind het een klasse reactie van Tadic, iemand die staat voor zijn woord.
Overmars is een vriend van hem en daar gaat een fout met wat geile berichtjes niets aan veranderen.
Overmars heeft een fout gemaakt en daar is hij nu zwaar voor gestraft, hij heeft niemand vermoord, aangerand, bedreigd of verkracht dat word een nog weleens vergeten.

Als het slecht met je gaat of fouten heb gemaakt dan leer je pas je echte vrienden kennen, dan blijven er meestal niet veel over.
Hazes zong het al, `als je roem voorbij is moet je kijken wie je nog kent`
Daarom nogmaals klasse van Tadic en eigenlijk ook van ten Hag die Overmars niet natrappen of vergeten.
Lekker schijt aan hebben wat de rest van Ajax hatend Nederland er van vind, die kunnen online weer een weekje druk zijn en over elkaar heen vallen van oh wat een schande, steltje pisvlekken.
+3/-0

2 jaar geleden
Het handigst was geweest als Ajax iedereen een spreekverbod had opgelegd.
Dan kunnen reacties ook niet uit hun verband worden getrokken en spelers in diskrediet worden gebracht.
Als het om deze kwestie gaat, één centraal aanspreekpunt.
+2/-0

2 jaar geleden (gewijzigd)
Heren....wij reageren op Arnold Vermeulen en andere WOKE "mensen" (mocht ik hiermee andere levensvormen die zich identificeren als [vul in naar keuze] beledigen alvast mij oprechte excuus).

Zullen we het over de wedstrijd hebben?
+1/-0


Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.242 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

aertssen akpom barkas begeleiding berghuis bergwijn boomen chico conceicao elsimao forbs godts gooijer henderson hlynsson jong kiki metz mikautadze mislintat ofzo porto ramaj rensch sanchez sevic sosa steijn sutalo transferbeleid