Transparent
Inloggen
Sluiten

Dusan Tadic: 'Ik hoop dat Marc Overmars weer groots terugkomt'

6 maart 2022 17:28 - NOS
Foto: Pro Shots

Dusan Tadic: "Ik hoop dat Marc Overmars weer groots terugkomt"; image source: Pro Shots

In gesprek met de NOS is ook Dusan Tadic gevraagd naar de situatie rondom Marc Overmars. "Dat zit je natuurlijk niet lekker. Hij heeft ook mij naar deze club gebracht", aldus Tadic. "Voor Ajax spelen is altijd mijn droom geweest en daar heeft hij voor gezorgd. Daarom zal hij altijd speciaal voor mij zijn. Hij heeft dit team gevormd dat al jaren domineert."

Tadic ging verder: "Ik vind het erg jammer wat er allemaal is gebeurd. Hij zal altijd een vriend van me blijven en ik zal er altijd voor hem zijn. Iedereen maakt fouten. Het is niet aan ons om anderen te veroordelen."

De aanvoerder heeft nog steeds contact met Overmars. "Ik hoop dat hij weer groots terugkomt, want dat verdient hij echt", zo gaf hij aan. "Ik weet niet wat er is gebeurd. Het interesseert me ook niet. Of iemand een fout heeft gemaakt of niet... Ik wil niemand veroordelen. Ik steun hem als vriend en als persoon die veel voor Ajax heeft betekend."




Tags

tadic overmars terugkomt domineert nos

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Ik ben voorstander dat Marc weer terugkeert bij Ajax als technisch directeur.
+10/-3

2 jaar geleden
Goed zo Dusan. Deze waanzin moet stoppen.
+6/-1

2 jaar geleden
Iedereen verdient een tweede kans, zolang er sprake is van oprechte spijt en het zoeken van hulp. Ook al denkt de deug politie daar anders over, die zijn allemaal Roomser dan de Paus.
+7/-1

2 jaar geleden
Eerlijke woorden van Tadic. Een vriend steun je door dik en dun en zolang hij jou persoonlijk niets heeft misdaan, laat je hem niet vallen.
+6/-0

 
2 jaar geleden
Ligt er toch echt aan wat die vriend heeft gedaan. Iets met kinderen. En zo kan ik nog wel een paar voorbeelden opnoemen. Maar wat Marc heeft gedaan is niet zo erg om je vriendschap op te geven.
+6/-1

 
2 jaar geleden
Dan houden de meeste mensen weinig vrienden over.
+2/-1

2 jaar geleden (gewijzigd)
Tadic spreekt uit wat veel Ajacieden denken. We missen Overmars en er is geen vervanger beschikbaar. We gaan er alleen maar op achteruit.
Geef die man een 2e kans.
+3/-1

2 jaar geleden
Waarom had hij geen blauw-gele aanvoerdersband om?
+1/-0

2 jaar geleden
Ja ik weet niet ik denk dat nooit zal gebeuren , wat ik me zelf afvraag is waarom zou je als vrouw nou graag in de voetbalwereld willen werken en zinken naar ons niveau, vrouwen zijn veel slimmer dan mannen waarom zou je nou willen zinken tot dat niveau
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk martha medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal