Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax wederom hofleverancier in voorselectie Nederlands elftal

4 maart 2022 13:33 - Ons Oranje
Foto: Pro Shots

Ajax wederom hofleverancier in voorselectie Nederlands elftal; image source: Pro Shots

Haast traditioneel inmiddels is Ajax weer hofleverancier van de voorselectie van het Nederlands elftal. Bondscoach Louis van Gaal heeft voor de oefenduels tegen Denemarken en Duitsland vier Ajacieden opgeroepen. Steven Berghuis, Daley Blind, Davy Klaassen en Jurriën Timber mogen alle vier hopen op een plek in de definitieve selectie.

De laatste interlandperiodes zat ook Ryan Gravenberch tot de selectie, maar hij zit nu in de voorselectie van Jong Oranje. Dat geldt ook voor Brian Brobbey, Calvin Raatsie, Devyne Rensch en Kenneth Taylor. Met vijf spelers is Ajax ook in die selectie de hofleverancier.

Meer op Ons Oranje
Discussieer mee op de forums


Tags

hofleverancier berghuis blind brobbey denemarken duitsland gaal gravenberch haast jong oranje raatsie rensch taylor timber

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden (gewijzigd)
Ik zou in overleg met Van Gaal Blind niet vrijgeven voor het Nederlands elftal en lekker 2 weken op vakantie sturen. Die jongen is aan rust toe.
+3/-2

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Mee eens solidus;-) Geef Blind desnoods drie week vakantie. Hij kon wel eens een stuk frisser/sterker terug komen. Opdat hij niet weer de tegenpartij de bal geeft laat staan een slechte inspeelpass, of een bal die helemaal niks bereikt. En voor de tussentijd hebben we Tagliafico aan boord. Heerlijk moment was het weer eens dat Taglio langszij kwam om de bal van Blind te krijgen. Doorloopt en een aangemeten pass geeft waaruit werd gescoord. Zo zie ik het graag.
+1/-0

2 jaar geleden
Grapje voor Blind. 1 april. Ha ha. Niet geschikt voor nederlands elftal ook niet voor ajax als links back. Die uitnodiging zal wel zijn gekomen door zijn vader. Echt schandalig.
+2/-4

2 jaar geleden
Ik snap die hetze tegen blind niet zo. Zeker, hij is wél eens scherper geweest, maar om hem Ajax en oranje onwaardig te noemen, is in mijn ogen wél heel zwart wit. En zeker statistieken zeggen niet alles, maar je kan hem moeilijk als slecht bestempelen met deze statistieken. https://mobile.twitter.com/AjaxAnalytics_/status/1494271643241361411link
+4/-1

 
2 jaar geleden
Meerdere spelers zijn niet in goede doen, niet alleen Blind.
Tadic vind in bijv ook ver onder zijn kunnen, dat blijkt ook wel uit de gemiste pingels.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Ik zie Blind in goede doen graag in het elftal, maar niemand kan ontkennen dat hij de laatste weken uit vorm is. Ik denk echt dat hij ff aan rust toe is en dat we het ons ook kunnen veroorloven met Nico als vervanger, zodat Blind zich weer terug kan vechten in het elftal. Van zulke concurrentie wordt Ajax als team alleen maar sterker.
+2/-0

En un momento dado (geschorst)
2 jaar geleden
Ik weet nog steeds niet of we nou zo blij moeten zijn met de titel 'hofleverancier'. Er komt er altijd wel één geblesseerd terug en ik denk dat Ajax nog heel wat lastige potjes krijgt en nog lang niet zeker is van prolongatie van de titel.
+3/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Het beste teken aan de wand is voor mij als Ajax hofleverancier is in de voorhoede maar dat is alweer een tijdje geleden met onder meer Marco van Basten en Dennis Bergkamp uit de eigen jeugd. Onder andere van 't Schip op de vleugel en meer godenzonen.

Enfin [Ik moet bovenstaande wel in dat tijdsbeeld plaatsen van weleer.]

Tegenwoordig doen een aantal aangetrokken spelers het zeker niet slecht waaronder Antony. Zo kan het dan ook prima gaan maar laten we bij deze het universele draaiboek van Johan Cruijff niet vergeten, de jeugdopleiding, en wat goed is komt snel. Voor een belangrijk deel zo goed als de opleiding is.

Zo zie je maar weer. Al zit ik live ver van het trainingsveld af, zit ik er ergens toch bovenop. Dat soort dingen gebeuren meestal als ik ongeduldig word.
+1/-0


Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.213 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

akpom backup berghuis bergwijn bertjek bertrand boerhout branco brobbey elsimao farioli forbs gaaei gooijer hato kaplan kiki lcv oranje rasmussen rcm reijnders rensch rijkhoff sevic sosa sutalo timber traore wijndal