Transparent
Inloggen
Sluiten

Owen Wijndal: 'Ben nu aanvoerder van AZ, daar ben ik mee bezig'

3 maart 2022 22:40

AZ-aanvoerder Owen Wijndal gaf toe dat zijn ploeg weinig aanspraak kon maken op het bereiken van de finale. "Ik denk dat niet goed genoeg was vandaag bij ons", zegt hij dan ook, "Vooral in de eerste helft kregen we er geen druk op en kwamen we in te grote ruimtes te spelen. Ajax deed dat goed, ze waren erg stabiel vandaag."

Het viel op dat trainer Pascal Jansen zijn team weer aan Ajax had aangepast. "In de Arena speelden we ook een beetje zo en toen pakte het goed uit. Maar vandaag lukte het niet. In de rust zetten we het weer om en toen zag je dat we iets meer druk erop kregen maar het niet genoeg vandaag om de finale te halen. En daar hebben we wel het team voor."

Verslaggever Jan-Joost van Gangelen probeerde vervolgens op zijn bekende wijze nog wat olie op het vuur te gooien met vragen als: "Wat was dat gedoe telkens met Antony?", "Vond je het niet bloedirritant dat Ajax jullie een paar minuten liet wachten bij aanvang van de wedstrijd?".

Wijndal reageerde echter volwassen met antwoorden als: "Dat viel toch wel mee? Ajax was misschien daarin wat slimmer dan wij. Ja, misschien was het irritant maar moet ik ze dan uit de kleedkamer trekken?" Om vervolgens er nog een krachtterm uit te gooien, in algemene zin: "Ach, het is gewoon kut."

Van Gangelen gooide het toen nog maar over een andere boeg. "Heb jij je ook zo enorm gestoord aan die berichten alsof je naar Ajax zou gaan?". Wijndal: "Ik ben nu aanvoerder van AZ, hier totaal nu niet mee bezig."




Discussieer mee op de forums


Tags

wijndal owen gangelen aanspraak aanvang antony arena bloedirritant boeg gooide irritant jansen joost krachtterm olie pascal vuur

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

balletje berghuis bergwijn bertjek brobbey conceicao dest elsimao engeland excelsior feyenoord gaaei gisterenavond godts hato henderson hijbij hlynsson kaplan kiki kroes liverpool lucht metz mikautadze mum rensch sevic sosa zucht