Transparent
Inloggen
Sluiten

'Erik ten Hag neemt Engelse les om kansen op vertrek naar Manchester United te vergroten'

3 maart 2022 11:01 - The Daily Mail
Foto: Pro Shots

"Erik ten Hag neemt Engelse les om kansen op vertrek naar Manchester United te vergroten"; image source: Pro Shots

The Daily Mail claimt dat Erik ten Hag via extra lessen zijn Engels aan het bijspijkeren is. De trainer van Ajax hoopt op die manier de kansen op een vertrek naar Manchester United te vergroten. Intern zou Ten Hag al hebben laten weten dat hij na dit seizoen wil vertrekken bij Ajax en zou graag Mitchell van der Gaag als assistent mee willen nemen.

Meer op The Daily Mail




Tags

hag les bijspijkeren

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Is denk ik voor alle partijen beter. Ten Hag heeft het meer dan perfect gedaan bij Ajax en ons, samen met de rest van het TH Europees weer op de kaart gezet. We hebben dankzij ten Hag en Overmars miljoen weten te verdienen in de CL. De koek lijkt wel een beetje op. Is voor ten Hag en Ajax goed als we gaan verversen.
Een nieuwe TD en nieuwe trainer deze zomer en weer fris starten. Jongens die transfervrij weggaan, Mazaroui, Onana, Gravenberch die weg wil, laat ze maar gaan allemaal.
Proberen Karlson te halen van AZ, die zou bij Ajax 10x beter worden dan bij AZ. Mooie voor de linker flink en de de concurrentie met Tadic aan gaan die ook wat ouder is.
We gaan het zien, eerst dit seizoen goed afronden.
Verder is United een kerkhof van trainer en ik gun ten Hag een Dortmund ofzo.
+1/-4

 
2 jaar geleden
Ja hoor, "de koek is op" omdat het een weekje wat minder gaat. Ten Hag doet het super en ik hoop dat hij blijft.
+5/-1

 
2 jaar geleden
Gaat al langer wat minder. Ajax kan zich niet opladen tegen de kleintjes.
Men is toch zeker van een basisplaats, 90% van het team.
+4/-1

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Slechte wedstrijden tegen mindere tegenstanders gebeurde voorheen net zo goed. Het zou geen mijlpaal mogen zijn om de huidige trainer daar op af te rekenen. En ik denk dat Erik ten Hag nog een veel betere trainer/coach trainer voor Ajax kan zijn, en worden. Voor mij hoeft hij niet weg. Praat ik eerder over loonopslag desnoods in Latijnse euro's uitbetaald, vergis je niet.

Ten Hag is in eerste instantie nog steeds ontzettend leergierig en daarmee win je de helft. Ten Hag kwam wat dat betreft niet van gisteren al werd hij toen destijds, toen zijn naam werd genoemd, niet door iedereen verwelkomt bij Ajax. Ook dat gedeelte staat nog goed op mijn netvlies voor degene die er destijds niet mee eens waren met die keuze.

Wat dat aangaat hoef ik dergelijke personen over enkele maanden niet weer op het Leidseplein te zien als ze weer kennis willen maken. Laat staan ze zich weer voordoen als een echte Ajacied. Weer moet aanhoren dat Ajax landskampioen is geworden met een biertje te veel op dankzij hun.

Enfin, in een tijd dat Erik en Johan Cruijff op een bankje in Israël zaten te praten over voetbal in het algemeen alvorens Ten Hag aan de klus bij Ajax begon. En volgens mij zat Jordi Cruijff er naast en als in ongelijk heb? Ging de hele discussie vooral over de vooruitgang van het voetbal en Ajax in het algemeen, naast de rest.

Waar menigeen mij in ieder geval geen ongelijk in kan geven is dat Ajax nadien een behoorlijke slag heeft geslagen. Zowel financieel als in voetbal opzicht. Wat dat aangaat had Johan Cruijff het deze keer goed gezien als het om verbeteringen van de voetbalclub AFC Ajax Amsterdam gaat. Speciaal de jeugdopleiding van Ajax en waar onder meer Jonk en Bergkamp bij werden betrokken.

Jammer dan dat door een intern probleem laatst genoemden weer snel vertrokken. Dat technische gedeelte voor de opleiding werd weggetrokken door Overmars en van der Sar. Een gedeelte wat ik nog steeds niet begrijp. Zeker als het om Dennis Bergkamp gaat want hij kon beter voetballen dan Marc en van de Sar op het veld bij elkaar. Ergens klopt de verhouding totaal niet.

Ik wil me er verder ook niet inmengen maar Ten Hag stond er toen des te meer alleen voor. Ga er maar aan staan dan terwijl Johan Cruiff voor zijn dood de poppetjes al een plaats had gegeven.

En terwijl John Cruijff de voetbalclub Ajax de boodschap al had meegegeven. Ik kan op deze wijze ook niks anders verzinnen dat de eerst volgende technisch directeur bij Ajax verstand van hoe het beweegt op het veld moet hebben. Word het ook duidelijk dat we een paar nieuwe leermeesters op het trainingsveld nodig hebben om nog beter te worden als we technisch dachten al beter te waren dan de rest op de planeet.

Johan Cruijff had het des te meer over communicatie. Communicerende vaten kan je het ook noemen voor zover de nieuwe TH begrijpt wat de trainer op het veld nodig heeft om de eerst volgde keer de Champions League wel te winnen.

Even goed nadenken dus met zijn allen
+1/-0

2 jaar geleden
Bijzonder dat de Daily Mail contacten heeft met de nauwste kring om Ten Hag heen.
+2/-0

2 jaar geleden
'Plan A' is in het Engels ook 'plan A' ... :denk
+1/-0

 
2 jaar geleden
Je spreekt het alleen net even iets anders uit. Ik denk dat de Engelse les gebruikt wordt om de Engelse taal te verbeteren.
Voetbalinzichten aanpassen zal niet gebeuren met Engelse les.

Ik wil me graag alvast aanmelden voor het feest dat je gaat geven bij het vertrek van Ten Hag.

Het leuke is dat zijn opvolger ook kritiek zal krijgen. Dat maakt het leven tegenwoordig ook zo leuk. Hopelijk nemen ze vanaf nu alleen nog maar "Fier Koen adepten" aan in de technische staf. Elke wedstrijd oogstrelend voetbal en enkel nog aankopen die altijd iets toevoegen.

Liever vandaag nog dan morgen!
+2/-2

 
2 jaar geleden
Haha denk niet dat kritiek een ding van tegenwoordig is.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Plan A in het Engels is plan E in het Nederlands 😁
+1/-0

2 jaar geleden
Manchester United is sinds het vertrek van Ferguson een echte trainerskerkhof en dat zal voorlopig zo blijven, totdat er echte grote successen worden behaald. Dat kan niet alleen met een nieuwe trainer. Ik begrijp de wens van Ten Hag wel om te vertrekken, maar vind hem meer bij een Duitse club passen dan een Engelse. Die tabloids zagen echt de poten onder je stoel vandaan. Louis van Gaal, een echte toptrainer die zich had bewezen in Nederland, Spanje en Duitsland werd bij United uitgelachen en weggestuurd. Ik zie het niet gebeuren dat Ten Hag de tijd (meerdere seizoenen zonder prijs) krijgt om te slagen bij United.
+2/-0

2 jaar geleden
Denk goed voor ajax. Frisse wind . Venieuwingen
+1/-1

2 jaar geleden
Wie wil nou ManU trainen, al die vervallen sterren...
+2/-0

 
2 jaar geleden
Wil dat wel en jaartje doen, laat ze degraderen en krijg nog miljoenen ontslagvergoeding ook ;-)
+3/-1

 
2 jaar geleden
Tsja, als je zakkenvuller bent dan is het een goede optie.
Ik zou zelf toch voor het sportieve gaan en mee willen doen voor de titel.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk martha medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal