Transparent
Inloggen
Sluiten

Erik ten Hag: 'Owen Wijndal staat al een tijdje op ons lijstje'

2 maart 2022 14:44
Foto: Pro Shots

Erik ten Hag: "Owen Wijndal staat al een tijdje op ons lijstje"; image source: Pro Shots

Bij Ajax is Owen Wijndal in beeld als mogelijke versterking. Dat bevestigde Erik ten Hag op de persconferentie van woensdagmiddag. "Hij zit bij de selectie van het Nederlands elftal en als je je etaleert in het potentieel dat Oranje heeft, dan vind ik wel dat je het niveau voor een topclub hebt", aldus Ten Hag. "Hij staat al een tijdje op ons lijstje."




Discussieer mee op de forums


Tags

hag owen wijndal etaleert oranje potentieel

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


En un momento dado (geschorst)
2 jaar geleden
Alsjeblieft zeg, omdat we morgen toevallig tegen AZ spelen? Ik mag hopen dat dit inderdaad een suggestieve vraag was en Ten Hag hier niet zelf over is begonnen. Ik lees ook overal dat Ten Hag niets gaat veranderen want 'dat zou paniek zijn'. Nou trainer, ik zou toch wél wat dingen veranderen en sowieso spelers eerder wisselen als het lang 0-0 blijft.
+3/-1

2 jaar geleden (gewijzigd)
De beste Nederlandse linksback en van de Eredivisie naar mijn mening. Ik vind Malacia eerder overschat dan hij. Wijndal is zeer welkom bij Ajax wat mij betreft. Een goede vervanger voor Tagliafico ...Daley kennelijk op die positie.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Ik vind juist Malacia beter worden op lange termijn. Vooral verdedigend (1 op 1) staat die wel z'n mannetje, dat wat zowel Blind als Wijndal missen.
+1/-1

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Ik zie Malacia fout na fout maken. Balverlies, penalty veroorzaken, ga zo maar door. Hij is nog altijd zo enorm slordig.
+1/-0

2 jaar geleden
Op het lijstje van backs die wij NIET gaan halen!
+2/-0

2 jaar geleden
Ik vind hem ook overschat. Vooral 1 op 1 heeft hij niet het niveau dat we nastreven. Maar ja, op dit moment is zo'n beetje alles beter dan Blind in de huidige vorm.
+3/-1

2 jaar geleden
Naar mijn idee ook met afstand de beste linksback in Nederland. Zou een goede versterking zijn voor Ajax, zal wel een hoog prijskaartje aan zitten.
+2/-0

2 jaar geleden
Prima LB voor Ajax en zou zich bij Ajax en onder Ten Hag alleen maar verder door ontwikkelen. Bij vertrek van Nico, is hij een goede opvolger. Wel interessant om te zien wat er dan met Blind gaat gebeuren.
Ik zie het zelfs gebeuren dat Wijndal ook op RB kan spelen, als back met zijn sterke linkerbeen naar binnen kunnen komen.
Ik zou het een interessante optie vinden.
+1/-0

2 jaar geleden (gewijzigd)
Eigenlijk best wel vreemd op zich. Op de sterkst bezette positie van het elftal een speler halen. De back van het Ned.elftal speelt daar en de back van het Argentijnse elftal zit op de bank voor die positie..
Nou zal Nico wel weg gaan maar Blind is sowieso heilig bij ten Hag hoe slecht hij ook speelt. Dat hij hem laat starten daar ben ik het wel meestal wel mee eens maar zelfs als hij dramatisch speelt mag Nico niet eens een keer starten tegen de kleintjes. Dat is zeer slechte peoples management. Nogmaals, gemiddeld gezien was Blind de juiste keus maar wat er met Nico gebeurd is oliedom en beneden nivo. Zowel menselijk als voetbaltechnisch.
+1/-0

2 jaar geleden
Ik dacht dat hij einde contract was, maar hij heeft nog 1 jaar te gaan helaas.
Zou het wel een goeie vinden voor de LB positie, alleen zal er de hoofdprijs voor betaald moeten worden aangezien AZ liever niet aan de concurrenten verkoopt
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa steijn sutalo tahirovic taylor vos wijndal