Transparent
Inloggen
Sluiten

André Onana: 'Het is mijn recht om mijn contract bij Ajax niet te verlengen'

28 februari 2022 13:01 - NOS.nl
Foto: Pro Shots

André Onana: "Het is mijn recht om mijn contract bij Ajax niet te verlengen"; image source: Pro Shots

In gesprek met de NOS gaf André Onana niet te begrijpen waarom er kritiek op hem is dat hij geen nieuw contract bij Ajax tekent. "Het is mijn recht om dat niet te doen", aldus Onana. "Het gaat in het leven om keuzes maken. Ik heb jarenlang uitstekend werk geleverd voor deze club en ik voel dat mijn tijd bij Ajax nu voorbij is."

Volgens de doelman heeft het niets te maken met een gebrek aan respect. "Als ik besluit mijn contract niet te verlengen, is iedereen daar verantwoordelijk voor", zo gaf hij aan. "Zoals ik al zei is mijn tijd hier voorbij voor mijn gevoel. Ik heb altijd mijn best gedaan voor deze club. Het was voor mij nu belangrijk om een nieuwe uitdaging te gaan zoeken."

Mocht hij de komende wedstrijden weer moeten keepen is hij daar wel klaar voor. "Ik ben er om mijn ploeg te helpen en als mijn ploeg mij nodig heeft dan zal ik er staan", zei hij daarover. "Ik heb nog een contract bij Ajax, ben dankbaar voor al die jaren en ben blij wat ik voor deze club heb gedaan."




Tags

onana nos

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Hij lijkt niet te willen snappen dat we hem zijn vertrek gewoon hadden gegund, als hij zijn transfer waarde niet om zeep had geholpen met dat foute pilletje. Dát nemen we je kwalijk, niet het feit dat je weg gaat. Of je het nu met voorbedachte rade hebt gedaan of niet, je hebt er de club die jou alle kansen en ondersteuning heeft gegeven snoeihard mee genaaid. We hadden meer van je verwacht, als persoon. We zijn niet boos, we zijn vooral diep teleurgesteld in je.
+8/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Hij snapt het niet want waar geen moraal en geen hersens zitten kan je ze ook niet gebruiken. Dan gebruik je een pilletje om wat voor reden dan ook en kom je achteraf met zo'n verhaal.
+2/-0

En un momento dado (geschorst)
2 jaar geleden
Lul maar recht wat krom is. Donder alsjeblieft heel snel op en laat je nooit meer zien in Amsterdam.
+1/-0

2 jaar geleden
Hij lijkt niet te beseffen dat hij Ajax in diskrediet heeft gebracht, dan mag je toch wel een tegenoffer verwachten. Jammer dat dit zo afloopt.
+2/-0

2 jaar geleden
Heeft alles bij elkaar gelogen. Daar gaat het om.
+2/-0

2 jaar geleden
Ja daar ben je ook goed voor betaald maar je bent zelf in de fout gegaan dus vanaf de doping tot je weer in de goal staat alles terug betalen moest overmars ook die heeft nog beter werk geleverd
+2/-0

2 jaar geleden
Heeft ie gelijk in, maar na wat hij geflikt heeft was het wel netjes geweest als hij de club tegemoet was gekomen na alle steun die hij kreeg.
+4/-0

2 jaar geleden
Klopt en het is mijn recht je een ongelofelijke oetlul en naaier van de club die je groot heeft gemaakt te vinden.

Vuilnisman...."mag deze zak ook mee?"
+3/-0

2 jaar geleden
Natuurlijk is dat je recht! Maar er is meer om over na te denken. Ajax heeft jou , ondanks je dopinggebruik waarmee je Ajax voetballend en financieel in de problemen bracht, steeds gesteund en heeft je salaris doorbetaald.
Heeft Ajax het recht om de betaalde salarissen terug te vorderen, omdat je jouw werk niet uitgevoerd hebt? Wat vind een rechter hiervan?
+3/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki kroes lucht meewerkt muziek pasveer potter ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper