Transparent
Inloggen
Sluiten

Ten Hag: 'Moeten onszelf bij elkaar rapen'

27 februari 2022 19:25

Ajax-trainer Erik ten Hag had na afloop ongelooflijk de pest in. Wat vond hij van de prestatie van zijn team? "Dat heb ik niet in de kleedkamer verteld, dat ga ik hier niet delen." Was het een wanprestatie" "Ja."

Wat ging er allemaal fout? 'Je weet dat de tegenstander graag wil en dan moet je minimaal hetzelfde tegenover zetten en dat gebeurde niet. Dat betekent dat je energie moet brengen. Onze rechterkant kwam de afspraken duidelijk niet na, dat hadden we vooraf nog zo goed doorgesproken. Daardoor kregen we ook die goals tegen, dat mag niet gebeuren. De samenwerking aan die kant was niet goed."

Aan de bal was het ook behelpen. "We moesten veel meer van kant wisselen en dichter bij Haller spelen. De wil om die goal te maken moest er zijn maar was er niet. Ja, alleen Klaassen deed dat. Met Mazraoui was ik altijd begonnen als hij fit was geweest maar hij gaf aan klachten te hebben."

En nu? "Alles weer bij elkaar rapen."




Tags

hag rapen behelpen haller mazraoui pest wanprestatie

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo brobbey elsimao godts gorter henderson kaplan kiki leeftijdscategorie lucht meewerkt metz muziek pasveer ramaj remko rensch reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper