Jong Ajax verliest ook op bezoek bij FC Emmen

25 februari 2022 21:59

Jong Ajax verliest ook op bezoek bij FC Emmen; image source: Pro Shots

Jong Ajax is vrijdagavond voor de derde keer op rij onderuit gegaan in de Keuken Kampioen Divisie. De competitietopper tegen FC Emmen ging met 2-1 verloren. Via Sontje Hansen kwam de ploeg in de blessuretijd van de eerste helft nog wel op voorsprong, maar de thuisploeg wist in de tweede helft toch de zege naar zich toe te trekken.

Lange tijd had Jong Ajax het betere van het spel en kreeg ook meerdere goede kansen, maar het was dus alleen Hansen die een treffer wist te maken. Aan de andere kant moest ook doelman Calvin Raatsie meerdere keren reddend optreden.

Opstelling Jong Ajax: Raatsie, Van Gelderen, Llansana, Musampa (76' Vos), Baas, Regeer, Hlynsson, Fitz-Jim, Banel (63' Ünüvar), Rasmussen, Hansen (87' Misehouy)