Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax aast tegen Go Ahead op revanche voor verrassend gelijkspel in november

25 februari 2022 23:56

Voor Ajax staat er zondag weer een Eredivisieduel op het programma. In Deventer wacht de verrassende promovendus Go Ahead Eagles. Kowet begon uitstekend aan het seizoen en stond een aantal speelrondes op rij in het linkerrijtje, maar zijn inmiddels afgezakt naar een veertiende plek op de ranglijst. Wel staan ze net zoals Ajax in de halve finale van de TOTO KNVB Beker.

Ajax speelde voor de Eredivisie 31 keer eerder in Deventer. Daarvan wist het 21 keer te winnen, speelde het 3 keer gelijk en verloor het 7 keer. De grootste zege ooit is 0-6 en dat lukte in de seizoenen 1992/1993 en 2009/2010. In 2016/2017 werd voor het laatst gespeeld en toen eindigde het duel in een 0-3 zege. Eerder dit seizoen werd in Amsterdam verrassend met 0-0 gelijk gespeeld.

Voor Erik ten Hag zal het een bijzondere wedstrijd worden. In 2012 begon hij zijn loopbaan als hoofdtrainer bij Go Ahead Eagles en promoveerde direct naar de Eredivisie.




Tags

deventer eagles eredivisie revanche eredivisieduel hag knvb kowet linkerrijtje promovendus

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal